| MihaiAndrei666 a întrebat:

Exista vreo persoana de care v-ati atasat pe acest site?
Sau pe care pur si simplu o apreciati pentru răspunsurile ei?
P.S.Mie îmi place de SilentRain.

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vezi la aia? Iți dă și 2 peste cap daca te dai la ea, ai grija. răspunsuri numai la mișto.pai pe.toate le apreciez... Daca vorbești strict pe cine am pus ochii, pe Hecate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atasat nu.Si apreciat e cam mult spus.Sa zicem ca ar fi câțiva pe care îi "simpatizez" prin prisma răspunsurilor lor.Cativa mai interesanți.

| RAY a răspuns:

Iti place de cineva fara sa il fii cunoscut vreodata, foarte buna imaginatie ai, poti aprecia raspunsurile unui om care iti exprima o anumita personalitate, dar omul are mai multe personalitati, daca aprecezi doar una degeaba ca cu restul ce faci

Răspuns utilizator avertizat
| gemeni6226 a răspuns:

In trecut(2009-2015) au fost utilizatori de care imi placea foarte mult asa era Brigaela, Noname, Bacemi, Greece, una a mai ramas din cei vechi de care mi-au placut:Flores de Mayo.Au fost unul si una toti cu raspunsuri brici era o perioada de floare a siteului cu foarte multi oameni de treaba.(au mai fost si altii dar am enumerat doar pe cei care mi-au venit in minte)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| J0B0MAT a răspuns:

Da, mai multe.
Nu le spun că mă rușinezblushing

| CleanHeart a răspuns:

Da dar nu zic happy mi-s prieteni buni acum.

| Drimmero a răspuns:

Acum de absolut niciuna, traiesc in realitate.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Parca... dar ne...

| mentholinks a răspuns:

Da.

| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Las ca stiu eu ca pe mine ma iubesti love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

Nu-s lesbi love struck

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu imi mai scrie la intrebare ca nu mai intru. O jumatate de forum s'a uitat pe acolo!
Iti spun si acum, la fel ca in urma cu o luna: radeam de echipa ta ca sa te enervez usor, am reusit si am incetat.
Ce trebuie sa spun aici? happy
Apreciez judecata multor utilizatori, i'am mentionat cu alte ocazii.

Răspuns utilizator avertizat
| Andreeush a răspuns:

E secret laughing

Întrebări similare