anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista vreun mod de ati controla nervii? Voi cum va stapaniti nervii?

20 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu am o metoda mai nebuneasca la nervi...plang,trantesc ceva si apoi fumez dupa care imi pare rau de iesirea exagerata ce am avut-o

| DenisaAbdn a răspuns:

Incerc sa ies afara la o mica plimbare, un telefon la cei dragi, fie doar si pentru a le auzi glasul, muzica, un mic rasfat cu ciocolata. In orice caz, indiferent de problema, incerc sa nu exagerez dimensiunile "problemei" cu care ma confrunt.In trafic, cel mai mult ma ajuta muzica.Cant cat se poate de tare.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Numai Dumnezeu m-a ajutat in legatura cu asta.

| Charis a răspuns:

Eu de fiecare data cand ma enerveaza cineva imi vine sa dau in el si de multe ori baieti de la mine din clasa mai sfarsesc batuti. Da am inceput sa inchid ochii sa ma gandesc la alt cv care stiu eu ca ma inveseleste. Cand sunt la scoala eu ma gandesc cel mai mult ca in curand o sa ajug acasalaughing)

| neutrino a răspuns:

Cu rabdare si mult calm.

| KristalPop a răspuns:

Am învăţat să tac din gură.

| DyNo a răspuns:

Imi repet in minte ca sunt perfect calm si ca nimeni si nimic nu ma poate enerva, pana la calmez.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Habar n-am cum o fac.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi descarc pe cineva.

| Vix999 a răspuns:

Eu respir adanc si ma deconectez o secunda -doua de problema. Sau numar pana la 5-10 happy Important e sa nu reactionezi imediat. Gaseste orice metoda care sa iti intarzie reactia.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Număr în gând până la 10...

| HellGirl666 a răspuns:

Bună.
Respir adânc și inspir...☺

Răspuns utilizator avertizat
| llust a răspuns:

Gaseste-ti o activitate care sa te faca sa uiti de tot. Eu de exemplu imi bag castile in urechi, dau drumu la muzica, si ma simt in lumea mea happy

| St3fan3l a răspuns:

Raspund la intrebari pe TPU.

| Vix999 a răspuns (pentru St3fan3l):

Serios? Tu asa ii stapanesti? Pe mine asa ma apuca nervii laughing)) Cand vad toate idioteniile de aici

| St3fan3l a răspuns (pentru Vix999):

Doar glumeam. Si apropo pe mine ma enerveaza prostiile scrise de copii de 10 ani la Dragoste si Sex.

| Vix999 a răspuns (pentru St3fan3l):

Mai grav este ca prostii si mai mari sunt scrise de cei cu varste mai mari happy

| daNN2000 a răspuns:

Incerc sa ma calmez!

| anutza0727 a răspuns:

Cateodata si lacrimile te fac sa te calmezi sau sa iti treaca nervi, la mine functioneaza mereu.