Gaseste-ti o activitate care sa te faca sa uiti de tot. Eu de exemplu imi bag castile in urechi, dau drumu la muzica, si ma simt in lumea mea
Incerc sa ies afara la o mica plimbare, un telefon la cei dragi, fie doar si pentru a le auzi glasul, muzica, un mic rasfat cu ciocolata. In orice caz, indiferent de problema, incerc sa nu exagerez dimensiunile "problemei" cu care ma confrunt.In trafic, cel mai mult ma ajuta muzica.Cant cat se poate de tare.
Imi repet in minte ca sunt perfect calm si ca nimeni si nimic nu ma poate enerva, pana la calmez.
Eu am o metoda mai nebuneasca la nervi...plang,trantesc ceva si apoi fumez dupa care imi pare rau de iesirea exagerata ce am avut-o
Cateodata si lacrimile te fac sa te calmezi sau sa iti treaca nervi, la mine functioneaza mereu.
Eu respir adanc si ma deconectez o secunda -doua de problema. Sau numar pana la 5-10 Important e sa nu reactionezi imediat. Gaseste orice metoda care sa iti intarzie reactia.
Eu de fiecare data cand ma enerveaza cineva imi vine sa dau in el si de multe ori baieti de la mine din clasa mai sfarsesc batuti. Da am inceput sa inchid ochii sa ma gandesc la alt cv care stiu eu ca ma inveseleste. Cand sunt la scoala eu ma gandesc cel mai mult ca in curand o sa ajug acasa)
gossipgirl_4598 întreabă:
Evușca întreabă: