| chiftelutacrocanta a întrebat:

Faptul ca betivul atunci cand ramane fara bautura isi spune cu incredere in sinea lui ca fara bautura viata lui e o mizerie face ca viata sa para o mizerie in ochii betivului sau mizeria e sirul de probleme si frustrari din creierul betivului ramas fara bautura? Bautura te face sa uiti de probleme.asa-i?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In general, alcoolul iti topeste inhibitiile si iti accentueaza starea anterioara. De aceea unii sunt veseli, altii tristi. Nu te face sa uiti de probleme. In acelasi timp creste agresivitatea. Cand devii dependent, lipsa alcoolului iti da o stare fizica de rau intens (poti sa si mori daca esti un mare dependent si suprimi brusc consumul de alcool) si o depresie psihica severa. Alcoolu te aduce doar pe o linie de plutire, nu te face sa te simti cu adevarat bine. Daca esti curios privind ce simte un alcoolic, citeste romanele lui Bukovski (Femei, Posta) si ai sa intelegi perfect

38 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| August99 a răspuns:

Nu am incercat niciodata sa uit de probleme cu bautura.

| August99 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Nu imi place bautura. Nu vad nimic special in ea. Aproape toti adolescentii de varsta mea se ineaca in bautura si mi se pare absurd.

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Eu nu suport oamenii care beau si spun ca bautura le alina durerea. Sincera sa fiu mie mi se par ca acei oameni sunt josnici, eu nu zic sa nu bei dar bea si nu zi ca iti alina durerea ca ma dor urechile.winking

| T0T a răspuns:

Nu mă face, dar îmi dă o stare plăcută. Pentru mine nu se pune problema uitării.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Scuipa tot, Varza sau Real sambata?

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Real e varză. Barca îi joacă în picioare.

Cine,, Barca? bwhahahahaha....Doar Messi si Suarez mai joaca acolo ceva, ca in rest sunt petarde! Suarez,, Dumnezeule cat il mai regret pe baiatul asta ca n-a semnat cu Arsenal!

Neymar e bun! Dacă puteam lua fotbaliști la Man de la Barca pe puțin 4 luam.

Saracii... ce mai visau ei dupa Bellerin! Asta inseamna sa fii tunar veritabil, sa-i dai cu praf de mers Varzei/
Nu pleaca aia de la ciuma ca sa vina sub comanda lui Mourinho ca sa nu prinda nici macar Europa League.

Eu chiar dacă țin cu United tot cred că la comanda lui Guardiola, Barcelona a jucat unul dintre cele mai de calitate jocuri de fotbal din istorie.

Sub comanda lui Guardiola, Varza a furat cel mai mult din toata istoria sa.
Iniesta si Xavi l-au facut mare pe Messi, iar Messi a facut mare Barcelona! Nu imi iese nici acum din cap furtul ala de pe Camp Nou... Van Persie+ penalty

Taci că nu ești în stare să apreciezi fotbalul adevărat dacă nu apreciezi jocul Barcei de atunci. E ceva unic oferit în istorie fotbalului. Sincer mă înclin Barcei de atunci.

Nu am cum sa apreciez hotul, ma intelegi? Bayern-ul din 2013 a calcat Barca in picioare, Pool din anii 2005-2007 o distrugea pe Barca, Milanul anilor 2000 era peste Barca, exemple sunt cu duiumul...
Jucau fotbal, dar nu atat de bine, uita-te la Guardiola, marele antrenor... la Bayern si la City a reusit ceva? La Bayern in 3 ani n-a reusit sa se califice in finala UCL, iar la City abia din sezonul viitor se vede munca depusa ca la carte.

Hai să fim serioși. Nimeni nu a reușit să domine Barcelona, Barca pierdea doar prin noroc pe vremea lui Guardiola. Să fim sinceri. Nu zic de Bayern și de City, zic de Barca. Barca termina absolut toate meciurile cu posesie în jur de 70% iar dacă lua gol era doar pe contraatac. Nu pot să te aprob aici dar dacă știi puțin fotbal ar trebui să apreciezi acel joc de pase și de intuiție, creativitate, genial jucat de Barca. Mă tem că pentru a mai vedea ceva de genul vom mai avea de așteptat mult timp de acum încolo.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Fotbalul ăla era artă pură.

Nu Guardiola a impus sitlul ala, ci jucatorii de acolo. Aveai Iniesta, Xavi, Messi, Villa, etc...
Plus pe Puyol in spate, facea cuplu de senzatie cu Pique pe atunci, si acum mi-l amintesc pe Pique ce fatalau de puber avea cand juca la United.

Doamne mi-e dor de unele vremuri. Țin minte că după ce s-a încheiat cu supremația aia a lui United cu Ronaldo a venit Barca. Ce nasol...Acea finală.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

E un fel de blestem al UEFA Champions League. De fapt sunt 2. Unul e pentru Dinamo care încă se pregătește de UCL laughing și celălalt e pus pe seama câștigării unei echipe de 2 ori la rând.

Ala da fotbal adevarat, si cam pe atunci am inceput sa punem cortina peste fotbal si sa se aleaga praful de ditamai sportul rege!
Nu pot sa uit finala din 2006 cu Barca, Henry ce ne-ai parlit-o apoi... ai fugit la ei/
Meritam ceva mai mult, ne-a dat Belleti care pana la meciul ala nu marcase niciun, s-a trezis sa patrunda in careu atunci s-o bage in ate, fix neica nimeni a batut Arsenalul.
Cate meciuri memorabile avem din 90 incoace, Pool-Milan ramane suprematia!

Dar finala aia între Milan-Liverpool. În *** parcă ți se umezesc ochii când vezi în ce fel s-a jucat atunci...

Cand vorbesc de fotbalul din anii aia... ma trece un fior incredibil si mai ma trece o nostalgie, eu cel putin am 'copilarit' cu magia legendelor care au fost. Raman niste amintiri profunde si incredibile/
Ucl ramane un blestem pentru oricine, in noul format, ca in formatul CCE luase Realul de 5 ori, primele au fost ale Realului din 55' pana-n 60.

Știu. Și pe mine mă prind fiorii. Țin minte că atunci când eram prin a 7-a, a 8-a colecționam albume din alea Panini pentru UCL cu abțibilde cu fotbaliști și făceam schimb cu dubluri. Pe ăla din 2009 îl am completat. laughing

Nu esti singurul care colectiona, si acum tin minte ca Maccabi Haifa a fost prima echipa completata la mine si apoi The Arsenal!
Ce imi place sa discut cu tine despre fotbal, dezolvatam meciuri si vremuri de mult pierdute, diavolisorule

Ce e drept e frumos, e o nostalgie frumoasă.

Ce rau imi pare ca l-am prins doar pe Wenger la carma, cu Graham luasem titlul ala 'imposibil' de la Pool acasa, cand ne trebuia un 0-2 pe Anfield si Arsenal a izbutit in prelungiri, a fost in 89' meciul ala.
Celebrul duel Arsenal-United din Ucl, cat il respect eu pe Ronaldo la ora actuala dar si cat l-am injurat de stramosi in seara aia, daduse nebunul golul ala fenomenal si mi-a insirat tunarii unul cate unul. Si cu Pool ne-am luat-o in ucl, pana si cu Chelsea, eram ciuca batailor

Nu prea ați avut baftă în UCL. Să vedem anul ăsta cum o veți duce. Din păcate pentru tine veți mai avea mult de tras cu Wenger, bătrânul nu renunță așa ușor.

Noi n-am avut bafta niciodata, in campionat nu vorbesc, ca din 2004 nu l-am mai luat,, sper din tot sufletul ca generatia actuala o sa faca toti tunarii sa viseze, chiar as vrea sa mai prind un titlu si sa sarbatoresc.
Cand am auzit ca si-a prelungit inca 2 ani contractul,, imi venea sa-l strang de gat prin Tv, de mos senil si expirat!