In general, alcoolul iti topeste inhibitiile si iti accentueaza starea anterioara. De aceea unii sunt veseli, altii tristi. Nu te face sa uiti de probleme. In acelasi timp creste agresivitatea. Cand devii dependent, lipsa alcoolului iti da o stare fizica de rau intens (poti sa si mori daca esti un mare dependent si suprimi brusc consumul de alcool) si o depresie psihica severa. Alcoolu te aduce doar pe o linie de plutire, nu te face sa te simti cu adevarat bine. Daca esti curios privind ce simte un alcoolic, citeste romanele lui Bukovski (Femei, Posta) si ai sa intelegi perfect
W0nger 0ut!
Ferguson e cel mai mare antrenor din istoria fotbalului,, de cand a inceput etnogeneza lui cu salbaticii care se jucau cu carpa danad cu piciorul, pana-n secolul 21, de la fotbalul modern! Asta ti-o spune un tunar, un fan al unei echipe care a fost mereu dezmembrata de unele generatii create de SAF, dar si noi l-am parlit pe SAF cu niste titluri luate in fata lui United, mai ales cel din 2002
Am studiat nitel, nu stiu daca cu succes, aceasta intrebare interesanta.Raspunsul pe care l-am gasit, nu stiu daca te va multumi!
Dar risc sa-ti spun:
(cat pot mai pe scurt)
Sunt oameni, cred ca TOTI! Care cauta in droguri un alean la necazurile lor.
Unii gasesc in bautura, altii gasesc in mancare, altii in putere, altii in filozofie, altii in sex, altii, hai sa zic STOP desi sunt o infinitate de a gasi 'alean' in ceva... unii in crima, in calatorii, in a vorbi sa se afle intreaba, altii se fac 'doctori', profesori! Toate, presedinti, activisti de partid! Ziaristi!
Altul creste copii (tampiti), altii isi bat nevestele (si cand nu beau sau se drogheaza), deci asta e lumea! de ce ai casunat doar pe betivi?
Chiar asa : tu care varianta din cele spuse sau uitate de mine ai ales-o? Chiar sunt CURIOS!
Genial! Dar explica-mi : grasimea ce topeste? Nesimtirea?
Voiam sa zic, ca oamenii au TOTI cate o belea, altfel nu ar fi oameni! Au fost CRIMINALI antialcoholici (celebri-Adolf Hitler) dar si grasani celebri, Bach, Haendel!
Dar nu asta este Criteriul pe care se discuta!
Handicapati sunte(m) (ti toti0! Asta voiam sa zic! Rade ciob de oala sparta!