anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fata de care mă îndrăgostisem si ma refuzase, ce-i drept nu în față ci prin "intermediari", acum am impresia ca se da la mine.
Au scăzut "drastic" rolling on the floor procentele pentru ce mai simt eu pentru ea.
Mi se pare ciudat. Ori încearcă să se prefaca ca ma place, să-mi dea iluzii, ori chiar ii place, deși nu vad ce. rolling on the floor

O ignor de câteva săptămâni dar mi-am zis că poate chiar nu e mistocareala. Poate chiar vrea fetița rolling on the floor
Dar nu as suporta sa o întreb si sa ma refuze, as sari sa o bat (glumesc).
Nu accept să-și bata joc.
Dar jur ca odată in timp ce o priveam îi sclipeau ca naibii ochii, aș fi sărit pe ea. rolling on the floor
Nu știu... oare îmi împărtășește aceleași sentimente?
Odată am visat că mă faceam cu ea si mi-era jenă rolling on the floor sa o sărut si m-a sărutat ea. M-a întrebat ca de ce mi-e rușine, in vis, alo! rolling on the floor

Pe fratele meu mai mic mi-a zis cineva ca il pipaia si nu știu ce, deci clar duce lipsă fata, ar fi momentul oportun sa profit la maxim de ea.winking

Dați-mi ideiwinking

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pe fratele meu mai mic mi-a zis cineva ca il pipaia si nu știu ce =poate e pedofila mann

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dar jur ca odată in timp ce o priveam îi sclipeau ca naibii ochii.
Acesta este un semnal puternic că te vrea.
Dar tu să nu te grăbești. Așaa, cam peste 30 de ani, mai încolo...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Pai bun, dar dacă acum nu ma mai privește așa?
E o fitoasa, dacă înțelegeți ce vreau să spun. Nu știu. Habar n-am.

Vă jur ca o data când m-a văzut ca intru la biserică a ieșit, pe fereastra a văzut că vin si aștepta pe hol.
Și apoi a sunat pe cineva si a intrat înapoi.
Era sa mor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

rolling on the floor are 15 ani frate-meu. Pana mea... cu mine nu intra in vorba rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Clar e

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Mi-aș dori sa nu fie cum zici tu, tocmai tu.