| Carla01 a întrebat:

Fază amuzantă spusă de un profesor? laughing))

7 răspunsuri:
| FaraNume08 a răspuns:

''ia tu ala de pe fundu meu'' sau ''treci la tabla florenta'' rolling on the floor

| InTell a răspuns:

Deci laughing era o faza de am murit de ras. era cand eram un chistoc de om, si retarzii astia de la mine din clasa au luat o soparla pe care o gasise pe afara prin gradina zoo de la scoala si a bagat-o in geanta doamnei de fizica, aceasta a inceput sa alerge 3 etaje pana a dat de doamna directoare. si astia au sarit geamul rolling on the floor) ca sa nu-i prinda ce au facut, au avut noroc ca eram la parter pe atunci. Lol, pana si doamna directoare a ras. A fost funny la momentul respectiv. Sau glumele alea de boschetari ca prin toate scolile gen, profesorul roaga elevul de servici sa se duca sa ude buretele si el sa zis" Of, lenea asta." laughing)

| InTell a răspuns (pentru InTell):

Stiu ca nu e o faza spusa de un profesor, dar mneh. laughing Tot aia

| Carla01 explică (pentru InTell):

Îmi imaginez ce clasă de nebuni sunteţi laughing)) :*

| BadAngel3 a răspuns:

Doamna: Concentrati-va la test!
Colega: Daca murim tot ne concentram?
Doamna: Nimeni nu moare, dar daca muriti da, tot va concentrati.

| Caddy14 a răspuns:

"cei 4 apostoli au fost 3 luca si matei" laughing)))

| AlexanderAdrian a răspuns:

Aveam un profesor foarte strict de biologie, dadea 3 si 4 cu nemiluita, nimeni nu indraznea sa sufle, si niciodata nu daduse vreo balba. Intr-o ora saracu a vrut sa spuna matasea broastei si a zis matreata broastei. Unde mai pui c-avea si chelie. Culmea e ca nimeni n-a indraznit sa rada, cineva s-a chinuit intr-atat de tare sa nu rada ca l-a apucat tusea. Iti dai seama ce-a fost in pauza plus ca s-a auzit in toata scoala.

Întrebări similare