anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor ati cazut vreodată de pe tocuri? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

De pe tocuri niciodata! Dar din cauza tocurilor am cazut o singura data, dar nu voi putea uita vreodata laughing. Am facut scoala generala intr-o scoala foarte mare, eram in clasa a8a, faceam poze pentru album. Eram prima data incaltata cu tocuri si aveam si fusta. Coboram scarile spre parte, era pauza, pliiiiin de lume pe coridoare si pe scari. Si prietena mea m-a strigat, iar eu m-am intors...ce stiu e ca m-am trezit in bratele unuia din a11a. A fost groaznic crying Radeau si profii de mine cand intrau in clasa, pentru ca fireste...toata lumea a vazut! laughing Dar asta m-a ambitionat si 3 din 4 ani de liceu am fost zilnic cu tocuri in picioare la scoala laughing

13 răspunsuri:
| Idkidk a răspuns:

Da, prima oară, şi aşa am făcut entorsă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu port tocuri
Și pe lângă asta, oricum sunt prea înaltă laughing :/

Dar am făcut o excepție la balu' bobocilor și nu mai aveam mult pân' să fac cunoștință cu pământul
Glumesc, n-a fost chiar așa rău, dar le-am înlocuit cât mai repede cu bocanci. laughing

| Cameliapantiru a răspuns:

Hey!
Nu, nu am cazut niciodatade pe tocuri, desi port tocuri de inaltime medie aproape zilnic si tocuri inalte si subtiri la fiecare ocazie speciala (nunti, botezuri, banchete, intalniri de promotie, revelioane, aniversari si/sau onomastici ale mele, ale membrilor familiei sau ale prietenilor apropiati etc).

| alexandrualind a răspuns:

Eu nu ca sunt baiat dar sora mea da.

| Doub a răspuns:

Nu, lol, nu am căzut.
Am purtat tocuri destul de mari (pentru stilul meu) în banchet, clasa a 8-a şi spre surprinderea mea, m-am descurcat destul de bine. Problema a fost că seara nu-mi mai simţeam picioarele. Noroc cu nişte prieteni care m-au ajutat, da. pe lângă faptul că au râs de mine tot drumul.

| Jessica007 a răspuns:

Nu,dar aveam un mers de ziceai ca sunt constipata si nu gaseam toaleta.De atunci nu mai port tocuri laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Oana92):

Ce bine ca esti o fată puternică si nu te dai bătută usor, o seară frumoasa, de unde esti? Multumesc pentru raspuns Oana, funda este a ta. Toate cele bune.

| Nextone a răspuns:

laughing Nu! pentru ca nu prea port, numai cand sunt obligata de ocazie ( nunta, botez, etc). Sunt prea inalta pentru tocuri.

| untu a răspuns:

Fetelor,ti-as recomanda sa renuntati sa mai purtati pantofi cu tocuri, mai ales pe cele cu tocuri inalte, pentru ca provoaca leziuni, dureri cumplite si migrene! Asa ca mai bine renuntati si va recomand sa va incaltati cu ceva mai usor si confordabil, doar asa picioarele se vor relaxa comod!

| FataȘarpe a răspuns:

Story time:

Am fost odata la o petrecere, o colega isiserba ziua. si m-a convins un prieten sa vin pe tocuri.

Mare pacat.

Mi se vindecasera juliturile din genunchi.

Eu nu merg 10 minute pe drum drept fara sa ma impiedic sau sa stric ceva.

| R0R0 a răspuns:

Nu.
Asta deoarece nu port tocuri

| Aberdeen a răspuns:

Da, când încercam prima oară să merg pe ele, deși nu aveau tocul mare.

| Tinna666 a răspuns:

Vaiii da!
Nu o sa uit veci.eram pe niste tocuri cui de 16 si afara ploua si am intrat intr-un local care avea parchet pe jos si cum eram uda de afara, mi-a alunecat tocul si am cazut in mijlocul localului...mega penibil laughing
M-am ales cu o vanataie in genunchi si cu o amintire care nu o voi uitalaughing

Întrebări similare