Nu.
Pentru ca ma pun in locul sotiei lui.Nici eu daca as fi casatorita nu as accepta ca sotul meu sa fie bun prieten cu o alta femeie. Daca am fi prieteni de familie da, dar nu doar el.
Deci eu nu..nu as putea avea o relatie, nici de amicitie cu un barbat insurat.
Chiar nu ti inteleg conceptia. cum poti fi amika cu o tipa dar nu poti amik cu un tip. care e faza? nu poti privii un barbat de cat k mascul nu si k amik. f ciudat
Poţi avea o relaţie de amiciţie cu un bărbat căsătorit dar ca această relaţie să implice şi soţia dumnealui.Ca şi cum ai fi amică cu alte fete nu, nu poţi fi în acel fel amică cu un bărbat. Poţi fi prietenă cu ei, doi, dar să ai o relaţie mai apropiată cu el nu este indicat, pentru că poţi provoca conflicte între cei doi şi altele...
Nu poţi fi amică cu un bărbat însurat în cazul în care ai sentimente pentru el.Cred că şi bărbaţii şi-ar pune destule întrebări dacă soţiile ar avea un amic aşa, cu care să petrecă timp mult, care să îi fie, ca o amică.
Egoism combinat cu gelozie, asta reiese din raspunsuri.Din moment ce ai sentimente profunde fata de sotia ta si esti sigur pe ceea ce simti nu vad de ce n-ai avea o amica.Sau voi la altar va mintiti "o iau pe x in casatorie, dar stai! oricand ma pot indragosti de alta".Mda...
In sfarsit cineva care are o gandire santaosa care intelege ce este o relatie de amicitie si ca poate fi pastrata si cu un tip casatorit. app daca vrei sa mai dezbatem subiectul mi ar face placere sa vb si pe mess, am idul eurynomus3free
DA. Pentru ca amicitie inseamna ca-l vezi ca pe-un frate, nu ca pe-un amant, nu ca pe-un sot, ori mai stiu eu ce. Repet, ca pe-un frate! Nimic mai mult.Ca pe cineva in care poti avea incredere. Nevasta-sa daca-l iubeste si are incredere in el, n-ar avea de ce se indoi. Eu nu m-as indoi nici o clipa de omul pe care l-as iubi si care m-ar iubi chiar de s-ar duce la celalalt capat al lumii, tot as avea incredere in el.
Imi place cum gandesti si pot sa ti zic k si eu m am referit la aceisi chestie, amici in toata puterea cuvantului. poate vb pe mess daca vrei sa dezvoltam subiectul
RAY întreabă: