anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor! Care de aici practicati sporturi de contact la modul serios?
Cati ani aveti? (Si la cati ani v-ati apucat? ) Cat de greu v-a fost / va este?

Cat de mult antrenament aveti? Cati ani?

Ati reusit vreodata sa dati bataie cuiva? happy Fara sa luati bataie?

Ati putut/ puteti tine piept usor unui barbat Neantrenat?

Folositi si vreo arma?
( Ati inceput datorita/ din cauza unei dorinte de a tine piept unei persoane de sex Opus?
Povestiti, pe larg!

https://youtu.be/UXLvzMq9vOo?feature=shared
E prea tarziu la 31?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebare adresata cu precadere userului @Ilovedinero

| VoidEternal a răspuns:

Vrei sa îl bati pe Jet Li?

| Simpatic a răspuns:

@Pufuleti sportul se face pentru tine nu ca sa te bati cu lumea!
Iar artele martiale au fost denigrate prin crearea unor sporturi ca sa te bati precum acest infam MMA de exemplu.
Nu ai cum sa cunosti la perfectie si corect 10 stiluri de arte martiale pe care le-ai invatat intr-o vara! Mari maestri studiaza toata viata anumite stiluri! De ce pe langa miscari si sport o arta martiala are si filosofie si aceea trebuie practicata!
La noi europenii sportul este sa stapanesti 2-3 lovituri si acela este un sport de competitiewinking

Artele martiale inseamna disciplina si respect, de aceea era o virtute in japonia sa practici asa ceva si nu aveai voie sa te bati in afara "salii", nici sa nu ai respect pentru sensei si ceilalti membri din dojo.
Acum kickbox si box a devenit un fel de sport al cocalarilor, interlopilor intretinuti de femei, toti proxenetii fac aceste sporturi ca sa se bata cu lumea pe strada sa para mai smardoi, in schimb profesionistii nu au dat si nu au luat niciodata o lovitura pe strada, de ce? pentru ca isi cunosc nivelul dar au disciplina.
In SUA practicantii de sporturi de contact nu au voie sa se bata pe strada pentru ca este considerata infractiune, indiferent daca au fost atacati sau au atacat ei.

Ai ales-o foarte bine pe aceasta ilovedinero care nu este decat un troll cu figuri de ferentari, face asta sport cum sunt eu campion la judo!
Sa ne zica ce palmares are de e asa de tare pe kickboxul ei.

ps: sunt fost boxer dar disciplinat nu cocalar, nu increzut care merge tare in piept!
Boxul este un sport nobil dar pentru cine intelege asta, restul care fac sa para mai tari la ei in clan nici nu ar trebui sa faca sporturi de genul pe care nu le inteleg.
bataie de strada e una si poate sa o stapaneasca orice neinitiat, sportul e altceva e disciplina, munca si durere!

| iulia0514 a răspuns:

1 / aveam 5 ani
2/ am văzut ca merg toți colegi și am vrut și eu
3/ a fost destul de ușor având în vedere că eram mica
4/ 5 ani judo 18 box
5 / Da doar ca era antrenat și el am avut noroc ca nu se aștepta să-l bat cu un mop!
6 / as spune ca e cam târziu dar se pot lua lecti la orice vârstă!

| iulia0514 a răspuns (pentru Simpatic):

Corect!

| VoidEternal a răspuns (pentru iulia0514):

Wait, ai făcut 18 ani de box? Sau te-ai apucat de box la 18 ani?

| iulia0514 a răspuns (pentru VoidEternal):

Am practicat acest sport timp de 18 ani și 5 ani judo

| VoidEternal a răspuns (pentru iulia0514):

Madre de dios. Din întrebările și răspunsurile tale nu as fi bănuit.

| iulia0514 a răspuns (pentru VoidEternal):

De ce? Par mult prea de la țarălaughing

| Ilovedinero a răspuns:

Bunaaa.Am 18 ani, fac 19, practic kickboxing de performanta.M-am apucat cam de pe la varsta de 10 ani. Daca faci din pasiune totul este usor, daca nu ai niciun chef totul este greu.Antrenamentele sunt dureroase insa inainte sa incepi antrenamentele pentru rezistenta la durere oricum faci pregatire fizica ca sa intrii in forma, nu poti pur si simplu sa pui pe cineva la sparring daca ii scârtâie articulatiile cand se apleaca.Eu am antrenamente de 3 maxim 4 ori pe saptamana, in cantonamente am 5-6 ori dar de obicei de 3 ori. Sparringurile mele de obicei sunt cu baieti, pot sa rup in 2 cu usurinta un barbat mai ales daca este neatrenat.In ring de obicei imi iau si eu cateva bucati bune dar nu prea simt din obisnuinta, in afara ringului da, am dat bataie fara sa mi-o iau absolut deloc deoarece reflexele, puterea cu care lovesc si viteza de reactie nu se compara cu cele ale unui om sedentar.Arme eu nu am voie sa folosesc caci daca intru in instanta pentru ceva mainile mele se considera a fi arme albe si ma dezavantajeaza enorm de mult.La 31 de ani pentru performanta da, este tarziu insa pentru auto aparare nu este târziu niciodata.Pentru sport nu esti niciodata prea tanar sau prea batran. Felicitari pentru ambitia pe care o ai si mult success

| Ilovedinero a răspuns:

Din cate observ esti o persoana minunata, obtimista si puternica.Crede-ma ca asemea persoane, chiar daca nu primesc ce merita, mereu vor fi cele mai speciale.Nu toata lumea are ambita pe care o ai tu, nu toata lumea are obtimismul si puterea de a incuraja oamenii pentru ca tu nu ai fost incurajat, in schimb ii vad pe altii care descurajeaza pentru ca ei nu au fost incurajati. Vreau doar sa iti spun sa iti urez mult succes in viata, sa iti urmezi mereu visele si sa ramai aceeasi persoana obtimista.Viata nimanui nu este roz, toti avem perioade rele si perioade bune, trebuie doar sa trecem cu fruntea sus prin ele. Daca te vei apuca de sporturi full contact iti urez mult noroc, vreau sa imi promiti ca nu te vei lasa de la primul antrenament caci cunosc foarte multe persoane care din pacate" eu nu pot sa fac atatea flotari eu nu pot sa fac alea alea" crede doar in proces. Tine-te minim 7 luni, vei invăta multe, vei dobandi multe.Vei dobandi si o disciplina care te va ajuta sa iti indeplinesti si celelalte goaluri si vise.Iti urez mult succes in tot ceea ce faci

| dullcat a răspuns:

Singura lupta pe care o castigi 100% e cea in care nu intri.Este ceva care imi pare cam trist daca in fond tu sustii ca vrei sa faci sport numai sa ii demonstrezi cuiva nu stiu ce.Cel putin asa am inteles eu.

Întrebări similare