| mydarkestdays a întrebat:

Fetelor, care sunt statusurile pe care le-ati pus pe mess care au avut succes mare la baieti? adica v-au abordat incepand conversatia cu statusul? dati-mi niste exemple, va rog! mersi! :*

7 răspunsuri:
| drhotzu a răspuns:

Pai spune asa: sunt singura si daca vrei sa vorbesti cu mine incepe de la acest statuswinking
asta m-ar intriga laughing)

| Antonima19 a răspuns:

Un look d bad g! rl. O inim@ d goOd chiLd. Eu pot sa fiu ca si tine Oricand. dar tuh qa mine Niki gand.

•Ce?! Unii au şi nu apreciază, alţii işi doresc şi doar Viseaza!;]]
* Imi impui prea multe, Chiar daca sunt chestii marunte!winking Crezi ca ma vei schimba?!laughing..Asta` i doar parerea ta!happy *

M-am schimbat si pot visa acum.Nu mai vreau sa cer. Voi obtzine oricum. love struck

Simpla in cel mai complex mod, Timida cu un tupeu fantastic, Energica intr-o lene notorie, Zapacita la cel mai serios mod, Pesimista in cel mai optimist mod posibil.love struck

"Tu ai ridicat riscu`. eu am ridicat discu`! Cantecul s`a oprit. Ssshhtt! inchide`ti pliscul

Ea e criminala :X cu totii o stiti! lasa figurantii coplesiti, de emotii obositi! Ea e cea mai indicata dintre fetele cuminti :X.

Scuza'ma daca sunt prea insistenta, Dar tu esti ca un drog si eu sunt dependenta

Nu pune punct`. Cand inima iti cere virgula`

Imbracat în zâmbete aproape orice om e fals! Am crezut în ochi sinceri si, da, m`am ars

"Dacã-ţi atingi propriile ţeluri, vei gãsi prieteni falşi şi duşmani adevãraţi. Nu are importanţã, tu realizeazã-le.

Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J

• "Nu am nevoie sa-mi se`arate vreun drum sau sa fiu invatata cum sa gandesc acum!

• Frize` Brize` o sa-mi fie dor de ale tale Crize`laughing

• Ce rol vrei sa joc acum? Sa fiu ca ieri nevinovata sau azi ca niciodata

• Toti avem probleme • Conteaza cum le facem fata • Nu le da prea multa importanta • N`ai decat o viata •

Î
• Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit

• Uneori amintirile trebuiesc pastrate • Insa cei mai multi se feresc sa faca asta. •

Pune stop cand te streseaza. Spune`i ca exagereaza.Nu`ntelege? Spune`i "PA" si se calmeaza

Bazaţi pe grame, la orice pas e o ispită. Haos total! Dacă iţi cauţi îngerul păzitor, e sub masă-ntru-n bar!

Luptă pentru ceea ce îţi doreşti şi chiar dacă nu vei câştiga întotdeauna măcar vei ştii că ai încercat!

Simpatic Baiat chiar daca lupti pentru ceea ce-ţi doresti chiar vei reusi. daca ai adresa de mess am sa-ţi trimit un fisier care î-ţi va deschide calea. documentul este în engleza

Nu plângem pentru o melodie, ci pentru ceea ce gândim în timp ce o ascultăm.

Păcat că învăţăm lecţiile vieţii atunci când nu ne mai trebuie.

Visele devin iluzii atunci când tu nu mai lupţi pentru ele.

.
Visez cu ochii deschişi la o lume mai bună. Rămâne doar visul că toată lumea e nebună. E un coşmar. În mintea mea altă lume-mi creez. Viaţa merge înainte, dar continui să visez.

Atractie ar vrea. Asta nu pot suporta! Si e asa... ca si cum nu i`ar pasa! Noi, desi vorbim, nu putem comunica!

O despărţire e la fel ca o oglindă spartă. E mai bine să o laşi spartă, decât să te răneşti singură încercând să o repari.

E trist cum cineva poate să treacă pe lângă tine şi să pretindă că nu ai fost niciodată o persoană importantă din viaţa lor.

Începe să te placă, dar preferă să tacă – pleacă când te supără mereu. Îi pare rău că n-are tupeu, să vorbească, să spună că ţine la tine, d-asta tot pleacă, d-asta tot vine.

Aş vrea să te sting ca pe-o ţigară şi să te las. Ok, te sting dar mereu o să existe alta. Mă face s-o aprind chiar dacă deja îmi ştiu soarta!

Înainte să te cunosc pe tine nu ştiam cum e să te uiţi la cineva şi să zâmbeşti fără motiv!

E greu când îţi repeţi în gând: „ Capul sus, trebuie’ să zâmbeşti!". şi subconştientul îţi dictează: „Când plângi, să nu te mai opreşti!"

Te exprimi în lacrimi vărsate, asculţi o melodie şi te laşi uşor pe spate în acelaşi pat plin de păcate.

«Nu mai am nimic de spus. Vreau să ajung acolo unde mi-am propus!»

«Şi dacă mă pierd, caută-mă acolo unde vreau să fiu găsită!» :*

# Tocuri inalte.
Mari sperantze.

# Te trezesti dimineata si simti ca iti lipseste ceva sigh -

# Baietii vor un singur lucru. Poate nu il vor doar o data, dar vor doar un lucru.

-.-'' [ din pacate, toti sunt asa.]

# A 8-a minune a lumii? - Prietena mea cea mai buna *-* ♥ -

Esti primul meu gand inainte de a ma trezi si esti ultimu meu gand inainte de a adormi.

♥ Zambetul ei de copil nu se razbuna! Te face sa te simti cel mai puternic om cand o tii de mana!

♥ Ar trebui Sa intelegi Ce anume Ma atrage La EL. N`ai Sa reusesti in Veci Sa ma Faci sa Zambesc Cum o Facea EL

N-ai sa auzi din gura mea:"Te iubesc. Te ador." Iti voi oferi in schimb doar cuvinte ce dor.

Dragoste şi interes, pe-amândouă le-am ales. Mă iubeşti? Nu poţi plăti? Nici eu nu te pot iubi!
Fundita? puppy dog eyes

| BEmanuel87 a răspuns (pentru Antonima19):

De ce sa iti dea funda? Ca te-ai dus pe prima cretinitate de site cu o insiruire de statusuri de-astea tampite si ai dat un copy/paste? Ea ti-a cerut din experienta ta - tu i-ai ars gramada de prostii pe banda rulanta. Si mai vrei si funda laughing

| alexa007 a răspuns:

Eu atunci cand am statusuri triste ma baga baietii in seama si mai era un status care-i facea intr-un fel sa se oftice:"Toti sunteti in stare sa cuceriti o fata, dar putini sa o tineti langa voi."

| SexyAnon a răspuns:

Sunt o curva! Sigur vei fii abordata smug.

| Diiiidi a răspuns:

Bunahappy asculta-ma ca merg :
,,sad mda..."
,, te iubesc:*"
,,

| Ingrid16V a răspuns:

Hotaraste-te odata straight face Ce tot stai si te gandesti rolling eyes Crezi ca ai sa faci o crima thinking daca imi spui ca ma iubesti :X

smug