Gay cu G mare! Cum sa te epilezi daca esti baiat? Mi se pare scarbos si penibil!
Nu stiu... nu conteaza asta pentru mine. decat sa fie "Fat-Frumos" si sa nu tina la tine, mai bine mai uratel, sa zicem, dar sa te iubeasca.
Nu prea...modelele se epileaza si arata chiar bine dar...mai bine cu par pe picioare
... noi ca fete ne epilam...cred ca si baietii ar putea foarte bine sa se epileze daca au exces de par...adica nu am nimic impotriva celor care o fac! prefer un baiat epilat in locul unei maimute.stii...esti in pat cu el...si vrei sa ii mancai si tu pieptu'... dar de fapt ii impletesti codite . scarbos
Sunt fooooarte curajosi asta daca folosesc ceara... daca folosesc alte metode mai "soft" inseamna ca sunt lasi
Mi se pare ceva normal care tine de igiena... nu am nimic impotriva daca are par pe picioare sau pe piept pana la urma nu conteaza asta... dar e mai placut un baiat neparos eu una accept orice par numai ala pupian nu
Pe caldura asta, ai tendinta sa-ti dai toate hainele jos, daramite "plapimioara de iarna" - altfel, o mica cocota masculina...pentru cei care traiesc din asta este ok...
Hmm...nu imi plac astfel de baieti
Este cam ciudat Baietii nu trebuie sa faca asta.Ca doar nu sunt femei
Pai p piept si p abdomen DA. sa se epileze. pe picioare nu prea. depinde cat de paros e ))
Cred ca depinde de baiat, fiecare are dreptul sa isi creeze imaginea asa cum doreste...Si cred ca parerile fetelor sunt impartite...Si acum barbatii transexuali sunt la moda...Mai conteaza? Interesanta intrebarea:pa-pa!
Asa baieti nu-s, sau cel putin dac au facut asta deam nu mai sunt baieti.Asa cred eu.
MisterToki69 întreabă:
Villy0po întreabă:
DenisaNicoletaG întreabă: