Zi si tu ca-ti pasa de fizicul cuiva intr-o proportie considerabila pentru ca n-ai cum altfel.
Mi-ai pus o intrebare la care nu pot sa raspund, nu exista fata ideala pentru mine... In general arata bine microbistele, fotbalul le infrumuseteaza destul. Daca ar tine cu Arsenal, o iau de nevasta direct,, dar daca tine cu vreuna pe care n-o suport, o sa iasa intepaturi mereu si sageti aruncate-n stanga si dreapta! Am dat de una care tinea cu United pe un site, ne intepam mereu cand ne vedeam pana am ajuns sa ne simpatizam,, si tachinarea venea din reflex/
Bine, "îmi place de fizicul cuiva într-o proporție considerabilă".
M.au omarat! Acum sunt cu inima stransa ( Germania-Romania).
Handball,, doar acolo contam si noi ca tara, de fotbal nu se pune problema!
Ala-i! Cine ia titlu' in Premier League? Ai vazut dracie...am picat iar cu Bayern,, sa-mi bag picioarele, si cand castigam grupa avem o ''bafta'' mare de tot/
Eu as spune ca mie poate sa-mi placa un baiat, dar prietena mea sa-l urasca.Deci fiecare fata spune acum ca ii place un baiat daca e destept,frumos, etc. dar cand il vede, ce va zice? Eu zic ca pe moment iti propui unele lucruri, dar cum se spune:,, Socoteala de-acasa nu se potrivesete cu cea din targ''. Deci spre ca te-am ajutat!
Habar am, nimic nu mai iese si nici nu mai intra ca odinioara...
Chelsea conduce detajat, vad ca si azi a batut.As miza pe Liver
Deja 9 puncte, trebuie sa batem neaparat la City,, sa-l batem pe Guardiola de data asta si sa readucem 'handicapul'!
Ar fi ceva...City nu ar trebui sa puna Arsenalului probleme.Sa.i vedem maine.Eu pariez pe goluri.
City a pus putine probleme Arsenalului in ultimele sezoane,, nu aveam emotii daca jucam pe Grove, dar e meci in deplasare, in inima Manchesterului. COYG
Pai ca trasaturi fizice mi-ar placea sa fie inalt,bine facut,par blond,ochi albastri, verzi sau o nuanta mai schimbatoare in functie de hainele pe care le porti
ca trasaturi morale(daca le pot numi asa ) as vrea sa fie, amuzant adica sa aiba simtul umorului, sa fie tupeist si sigur pe el, sa fie prietenos, sociabil si prezenta lui sa ii bucure pe cei din jur
daca cunosti pe cineva asa, trimite-l la mine (glumesc)
sa ai o zi buna
Inalt,ok la fata(nu mi se pare ceva chiar atat de importatnt), modest, destept, amabil, sa nu injure aproape non-stop si cam atat.
anonim_4396 întreabă:
ForeverWarrior întreabă: