| Drimmero a întrebat:

Fetelor,, ce va place voua la un baiat? Ce trasaturi fizice, cat si morale ar trebui sa aiba la bord?

94 răspunsuri:
| Drimmero explică (pentru anonim_4396):

Zi si tu ca-ti pasa de fizicul cuiva intr-o proportie considerabila pentru ca n-ai cum altfel.

| Drimmero explică (pentru Clorox):

N-am avut eu dreptate candva?

| Clorox a răspuns (pentru Drimmero):

Chiar ca, tu cum vrei sa arate o fata?
Dar ce ai face daca o fata care nu-i chiar asa de atractiva ar fi obsedata de fotbal? Te-ai cupla cu ea? Asta daca si ea ar vrea...

| Drimmero explică (pentru Clorox):

Mi-ai pus o intrebare la care nu pot sa raspund, nu exista fata ideala pentru mine... In general arata bine microbistele, fotbalul le infrumuseteaza destul. Daca ar tine cu Arsenal, o iau de nevasta direct,, dar daca tine cu vreuna pe care n-o suport, o sa iasa intepaturi mereu si sageti aruncate-n stanga si dreapta! Am dat de una care tinea cu United pe un site, ne intepam mereu cand ne vedeam pana am ajuns sa ne simpatizam,, si tachinarea venea din reflex/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Bine, "îmi place de fizicul cuiva într-o proporție considerabilă".

anonim_4396

M.au omarat! Acum sunt cu inima stransa ( Germania-Romania).

Si fara ghilimele o puteai spune, draga

Handball,, doar acolo contam si noi ca tara, de fotbal nu se pune problema!

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

In mod categoric da, prima oara te atrage aspectul fizic ca apoi sa-i descoperi personalitatea, isi poate place de cineva ca e inteligent sau bogat dar asta nu te face sa simti atractie fata de persoana respectiva

anonim_4396

Dacă era "proporție normală", atunci da.

Asa mai vii si tu d-acasa.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Si tu crezi ca frumusetea e relativa?

anonim_4396

Ce meci frumos! Am invins!

Ala-i! Cine ia titlu' in Premier League? Ai vazut dracie...am picat iar cu Bayern,, sa-mi bag picioarele, si cand castigam grupa avem o ''bafta'' mare de tot/

| Pizzaislife a răspuns:

Ochi albastri inalt de incredere destept intelegator si prietenos

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Casa mare, masina mare, portofel mare, etc...

| Mariposa123 a răspuns:

Eu as spune ca mie poate sa-mi placa un baiat, dar prietena mea sa-l urasca.Deci fiecare fata spune acum ca ii place un baiat daca e destept,frumos, etc. dar cand il vede, ce va zice? Eu zic ca pe moment iti propui unele lucruri, dar cum se spune:,, Socoteala de-acasa nu se potrivesete cu cea din targ''. Deci spre ca te-am ajutat!

| Nemessys a răspuns (pentru syd):

Portofel cat mai mare, dar daca nu are nimic in el? laughing trebuie sa fie si cat mai plin (dar nu cu orice) rolling on the floor))))

| syd a răspuns (pentru Nemessys):

Trebuie sa fie cat mai mare

anonim_4396

Habar am, nimic nu mai iese si nici nu mai intra ca odinioara...
Chelsea conduce detajat, vad ca si azi a batut.As miza pe Liver

Deja 9 puncte, trebuie sa batem neaparat la City,, sa-l batem pe Guardiola de data asta si sa readucem 'handicapul'!

anonim_4396

Ar fi ceva...City nu ar trebui sa puna Arsenalului probleme.Sa.i vedem maine.Eu pariez pe goluri.

City a pus putine probleme Arsenalului in ultimele sezoane,, nu aveam emotii daca jucam pe Grove, dar e meci in deplasare, in inima Manchesterului. COYG

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te mananca limba?

anonim_4396

Te-ai suparat?

anonim_4396

Scuze ca am zis aia.Nu sunt ok la cap big grin

anonim_4396

Spune.mi ceva ce nu stiu!

anonim_4396

Am o latura sensibila -e ceva ce nu stiai. :s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ca trasaturi fizice mi-ar placea sa fie inalt,bine facut,par blond,ochi albastri, verzi sau o nuanta mai schimbatoare in functie de hainele pe care le porti
ca trasaturi morale(daca le pot numi asa ) as vrea sa fie, amuzant adica sa aiba simtul umorului, sa fie tupeist si sigur pe el, sa fie prietenos, sociabil si prezenta lui sa ii bucure pe cei din jur
daca cunosti pe cineva asa, trimite-l la mine (glumesc)
sa ai o zi buna

| 7iulie a răspuns:

Inalt,ok la fata(nu mi se pare ceva chiar atat de importatnt), modest, destept, amabil, sa nu injure aproape non-stop si cam atat.

Întrebări similare