| Drimmero a întrebat:

Fetelor,, ce va place voua la un baiat? Ce trasaturi fizice, cat si morale ar trebui sa aiba la bord?

94 răspunsuri:
| AdelaElena88 a răspuns:

Ca trasaturi fizice, sincer nu am un tipar. Nu imi doresc sa arate ca un model Kalvin Klein ( pentru ca nici eu nu sunt un model Victoria's Secret), dar nici sa fie supraponderal, sa aiba grija de corpul lui. Apreciez la un baiat sinceritatea, respectul, faptul ca e manierat, cand arata ca ii pasa de mine si imi da sfaturi, cand simt ca am ce sa invat de la el si mai ales cand putem invata lucruri noi impreuna, sa fie deschis, sa aiba incredere, sa fie romantic ( mai ales cand suntem in intimitate), si sa nu fie egoist. De asemenea, imi place daca e genul mai calculat, care nu ia decizii de moment si care are pretentii de la el, ca de altfel si de la cei din jurul sau. Mai mult, apreciez daca afiseaza oarecum un aer misterios si este mai discret. Iar daca are si o pasiune artistica, gen, canta la un instrument, are extrem de multe puncte bonus de la mine.

| Drimmero explică (pentru AdelaElena88):

Am inteles, daca e artist,, e baiatul din vise! Vrei un baiat care te apreciaza si te iubeste, asta e cel mai important.

| AdelaElena88 a răspuns (pentru Drimmero):

Si sa nu uitam de respect. Din fericire, ma pot numi norocoasa la acest capitol puppy dog eyes

| Drimmero explică (pentru AdelaElena88):

Ma bucur,, probabil meriti!

Întrebări similare