| LittleOwl a întrebat:

Fetelor, va provoc sa raspundeti!
cum ar arata baiatul perfect pentru voi?

al meu stiu ca ar trebui sa fie blond inchis si sa se numeasca sergiu. dar voi? sunteti libere sa raspunde-ti dupa placul inimii. raspunsul care imi va placea cel mai mult va primi fundita si votul meu
baieti, si voi puteti raspunde. cum ar arata fata perfecta?

sa vedem daca sunteti in stare sa va arata-i emotiiile

Răspuns Câştigător
| strengaritzza a răspuns:

Baiatul perfect pentru mine ar trebui sa fie inteligent, cu simtul umorului, sa fie educat, sa nu fumeze si sa nu consume alcool. Dupa cum vezi eu n-am zis de aspectul fizic, deoarece amabalajul nu tine o vesnicie. Daca stam sa luam o persoana dupa frumusetea s-a exterioara ce ar trebui sa facem dupa ce imbatraneste, se rideaza si nu mai arata ca la incepu, sa il lasam? Nu cred. Trebuie sa te uiti putin si la spectul lui, in viziunea mea aspectul conteaza doar 30%, mai mult nu. Cine te iubeste, te iubeste si slab si gras, si mic si foarte inalt. Pentru unii poate nu areti bine deloc, dar pentru persoana care te iubeste, intotdeauna areti perfect.

17 răspunsuri:
| LittleOwl explică:

Sa vedem daca sunteti in stare sa va aratati emotiile

| LittleOwl explică (pentru strengaritzza):

Un raspuns inteligent si scris cu suflet

| strengaritzza a răspuns (pentru LittleOwl):

Pai asta sunt eu, asa gandesc. Intrebarea asta mi-a placut si dupa cum vezi am dat un raspuns pe masura asteptariilor tale.

| Faster2010 a răspuns:

Hmm. Fata perfecta? happy Pai in primul rand sa aiba simtul umorului, sa fie inteligenta si cu capul pe umeri (nu prea mai sunt astazi straight face ), si...nu stiu, sa dea dovada de caracter si fidelitate..sa fie intelegatoare, rabdatoare si... putina gelozie n-ar strica laughing) in fine am enumerat ce ar fi cel mai de luat in seama big grin. Si in legatura cu aspectul fizic, daca este draguta, stie sa se ingrijeasca si nu face baie in fond de ten e ok. happy Multi baieti judeca o fata doar dupa aspectul fizic fara macar sa incerce s-o cunoasca, sa vada ce-i place, ce nu, pasiunile ei, lucrurile pe care le au in comun etc.big grin. Daca aveti pareri pro si contra spuneti-le happy. Sa aveti o zi placuta :*.

| Slavian a răspuns:

De ce neaparat Sergiu!? happy

| Faster2010 a răspuns (pentru Slavian):

Probabil e indragostita de un anume "Sergiu". laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of Doamne.de ce sergiu? ca eu am un coleg sergiu da e prost de moare.eu am vrut s-o cheme zana zorilor, da o cheama any si mie draga ca lumina ochilor.zana zorilor e o poveste.da; lumina vietii mele e reala.

| Psychic a răspuns:

"raspundeti" se scrie legat, la fel si "aratati"(arata-i?)

| IonelaDY a răspuns:

Păi, băiatul perfect pentru ar trebui să fie inteligent, cu simţul umorului, răbdător, muncitor, să fie curajos, să nu aibă vicii, să fie darnic şi să nu fie zgârcit şi să fie iubitor şi romantic şi sufletist şi înţelegător, de aspect fizic nu am spus pentru că nu prea mă interesează doar să fie drăguţ şi chipeş pentru că după cum s-a mai spus ambalajul nu durează o veşnicie, sufletul e cel ce contează.

| Esmeraldaa a răspuns:

Baiatul perfect nu trebuie sa arate intr-un fel anume..trebuie sa aiba acel ceva! care sa te atraga.sa existe o compatibilitate intre voi, o conexiune, apoi celelalte lucruri fiecare considera daca sunt bune sau nu. Eu consider ca a sta cu un baiat doar pentru ca are ochi albastrii, si e dragut nu constituie o baza intr-o relatie! Trebuie in primul rand sa te atraga, si sa-ti placa felul lui de a fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiatul perfect ar trebui sa fie inalt, slab dar totusi atletic, blond cu ochi albastri/brunet cu ochi caprui.Si cel mai important lucru, sa fie inteligent si sufletist, sa ma inteleaga, sa ma respecte si sa ma aprecieze.

| LittleOwl explică (pentru Slavian):

Imi place doar numele dar nucunosc pe nimeni cu numele asta

| LittleOwl explică:

Mai astept raspunsuri pentru a da funda

| Zabbyel a răspuns:

Al tau sa fie blond inchis acum vrei asa peste catva timp ai sa vrei un altul si tot asa.
laughing nu exista fata / baiatul perfect happy
perfectiunea nu exista prin zona numita "terra"winking

| LittleOwl explică (pentru Zabbyel):

Daca e nevoie ma duc pe pluto. stiu ca undeva ascuns el bine exista cineva special pentru toata lumea

| Zabbyel a răspuns (pentru LittleOwl):

laughing pluto ai sa gasesti intr-adevar ceva "special" dar nu cum speri tu sa fie acel ceva specialus sad

| LittleOwl explică (pentru Psychic):

Am facut o greseala, da-ma in judecata