La prima intrebare : nu sunt fata.
La a doua intrebare : tot la fel ca prima (raspunsul).
La a treia intrebare : eu nu fac asa ceva. Asta o fac decat darwinistii care merg pe violenta (verbala sau fizica), care nu au niciun dumnezeu, adica cei care cred ca fara forta verbala cat si fizica nu iti poti impune autoritatea. Tot cei care sunt violenti (fie verbal sau fizic) merg pe faptul ca viata este ca o jungla si cel mai puternic rezista. Acesti oameni care fac asa ceva nu au DUMNEZEU si sunt niste persoane imorale. Nu o sa vezi tu vreodata ca un crestin se va comporta asa josnic cu o persoana (ei bine, decat crestinii cu numele).
привет
Asta mi s-a întâmplat când eram prin Cluj. Mai „respectuoși" îs ăștea de la sat.
Oo,cati barbati crestini cunosc si si-au batut nevestele si copii.Cica ei is credinciosi, da-s mai rai ca ateii.
Repet :,, Nu o sa vezi tu vreodata ca un crestin se va comporta asa josnic cu o persoana (ei bine, decat crestinii cu numele).''
Ce scrie intre paranteze?
N-are treaba masculinatatea -ca- voi sunteti mai slabe -in- miscare\gândire -etc!
Hai -Bonjour-
||| Vai-o -domnisoara draga-,,, Pe Bune,,, meriti- 1 "Nobel"(pentru "descoperirea") -ca's "fra3R" |||
Revenind la lucrusoare mai serioase -cu cat v@ recunoasteti Slabiciunile -cu atat -deveniti- mai PuterniCe
DACA NU v@ recunoasteti Slabiciunile -evident = foarteeeeee SLaBeeeee -veti- deveni!
ps -mersi- de Reactie -ai fost FOARTE -plauzibila-