Gaseste un pretext ca sa adaugi sutienul in discutie, de exemplu ai o bluza transparenta si crezi ca ti-ar sta bine cu sutien sau orice altceva. Ori te duci intr-un magazin si iti iei un tricou, iti iei si sutien pe motiv ca asa se poarta tricoul eu mi-am luat pur si simplu cand am simtit ca am nevoie multa bafta!
Te duci si il cumperi, sau ii spui pur si simplu ca ai nevoie de sutien ce naiba.
De la 12-13 ani. Nu a fost nevoie sa ii torn vreun discurs.Am zis ca as vrea sa imi cumpar si mi-a cumparat. Numai o mama retardata nu ar fi de acord.
Am văzut pe site un caz, mă-sa zicea că îi încetinește circulația sângelui parcă. Fie-sa se simțea complexată că îi atârnă sânii și i se văd sfârcurile prin bluză și nu știa să o convingă pe ciudata aia de creatură să o lase să poarte.
Există cazuri.
Anul ăsta am îmbrăcat primul sutien.
Am 16.
Da, știu că sună ciudat, dar sunt mai puțin dezvoltată fizic.
Mama mi-a propus, a zis că e timpul și am fost de acord. Mi-a arătat cum să îl închid singură și asta a fost. Până acum purtam bustiere, dar ce naiba, m-am mai dezvoltat și eu.
Primul...cred ca WQT se freaca pe maini
Da, are de ce să mă trolleze acum, un nou motiv .
Sau probabil iar se masturbează cu avatarul meu în față imaginându-și cum îmbrac eu primul sutien.
You bet!
Da, știu că am dreptate .
Mă întreb dacă o să aibă vreo reacție .
Eu am sanii foarte mari, chiar daca sunt slaba si scunda, sanii mei sunt mai mari, port din clasa a 5 a adica de la 10-11 ani, mama mi l-a cumparat, dar purtam bustiera de prin clasa a 4 a, nu a trebuit sa-i zic nimic.
Da ce iti este greu sa ii zici mamei tale? eu de prin clasa a VII port..nici macar nu i-am zis mi l-am cumparat eu
Deiutsa569 întreabă:
Deiutsa569 întreabă: