Se duce lumea...se apropie sfarsitul semne masonice in orice, in curand vor prelua toata lumea...si tsunami-ul din Japonia face parte din Haarp, un proiect masonic cu care vor sa controleze fenomenele naturii.
Cel de dinaintea lui era mai batran si tot conducea, batranetea nu e motivul. cand e vorba de vatican, nici macar nu indraznesc sa-mi pun singur intrebarea "care o fi adevarul?"
Papa a demisionat? Foarte bine! Era batran si bolnav. Trebuie unul mai sanatos. Au cazut meteoriti in Rusia? A cazut numai unul. Tebuia cate unul pe fiecare Km patrat. Asa scapam si noi de neamul asta de cotropitori.
So what? tot timpul se intampla ceva rau. dar esti foarte mic si impresionabil, deci nu le observi. Sa-ti dau cateva exemple. La intamplare, anul 2006
- o alunecare de teren din filipine omoara 1200 de oameni
-Israel lanseaza un atac in fasia Gaza
-incepe un razboi intre liban si israel, ce dureaza aproape o luna
-un avion Boeing 747 se prabuseste in amazon, mor 155 de oameni
-koreea de nord lanseaza primul test nuclear
Mai poti sa-ti dau alte sute de exemple. stai calm
Cica atunci cand o sa vina sfarsitul lumii o sa cada foc din ceruri. Dar nu am auzit ca atunci cand o sa vina sfarsitul lumii o sa demisioneze PAPA. Poate ca povestea cu PAPA care o sa demisioneze si ca o sa vina un negru iar cele doua religi (adica religia catolica si cea ortodoxa) se vor unii e adevarata
Tu cu cine te certi? am zis eu ca ma afecteaza?
apropo, muzica de baieti asculti?
Asa scrie intr-un pergament gasit intr-o Biserica din Vatican
Stai linistit! NU te panica. Ce daca au cazut metoritii? Asta le-a fost orbita. Rau este ca NICIUN OM DE STIINTA NU A FOST IN STARE SA OBSERVE CA RUSIA ESTE BOMBARDATA DE METEORITI. Asta este rau...
Tu ai poza din naruto la avatar, copiezi posturi de pe youtube, claaar sfarsitul se apropieeeeeee, bagati-va in frigideer sa nu muriiiti! ALI BABA ALI BABAAA
Nu stiu cum unele persoane pot fi atat de oarbe eu cred ca acei oameni care nu vede ce se intampla sunt deja manipulati... Au fost papi mult mai batrani si care nu puteau conduce si tot au condus Acesta de acum a fost numit cel mai intelept papa multe teorii ar fi fost ca el este seful Masoneriei si poate ca asta e o pozitie de a lasa biserica.Meteoritii aceia nu stiu daca e ceva de rau pentru ca acolo consta in, fenomene iar Harlem Shake eu unu consider cai dansul lui Satana sau Masonic ca si celebrul Gangnam style.Cand a aparut gangnam internetu a explodat peste tot vedeai acel ciudat videoclip cu personajul care danseaza pe stilul calului (animal satanic) mai dansa chiar si langa acei cai daca ati vazut Acest dans e un mesaj pentru noi doar cei intelepti si imprevizibili isi vor da seama ce inseamna 90-95% din oameni sunt orbi si cred ca tot ce se intampla e normal acum a murit Gangnam a reinviat Harlem shake niste persoane sta normale iar dintr-o data parca intra demoni in ei se dezlantuie au niste miscari stranii credeti ca e ceva normal asta? Treziti-va (uni)