| Anonimuserr a întrebat:

Fratilor va intreb un lucru.
Care e treaba cu reclamele la mezeluri?
De ce au inceput de la o vreme sa spuna in reclame "salam cu multa carne" sau cremwusti cu 100% carne. Mi se pare cam stupid sincer sa faci reclame in stilul acesta. Sau ce vor ei sa scoata in evidenta. Multi oameni considera ca nu pun 100% carne punand zgarciuri, grasime multa facand mare rabat la carne etc.
Cine stie...
Care e treaba? Eu ce sa inteleg din asta? Vreau raspunsuri cat mai concludente.
Oare exista salam cu plastic sau metal sau fier inauntru? Nu stiam sincer ca salamurile se fac dintotdeuna si cu plastic si cu metal si cu alte materiale sau alte inrediente ca sa nu fiu dur in afara de carne... Nu stiu in ce categorie sa incadrez aceastea intrebare sincer.
Sper sa ma lamuriti voi.

Răspuns Câştigător
| Intruder19 a răspuns:

Majoritatea mezelurilor de pe piata se fac cu resturi de carne si inlocuitori de carne, emulsificatori etc.

Daca ai cunostinte care lucreaza in domeniu o sa iti spuna acelasi lucru.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Anonimuserr explică (pentru TrainRider):

Ideea e ca multe firme de mezeluri isi bat joc producand mezeluri din resturi de carne cum spunea si WHeisenberg. Nu e normal, totusi suntem un stat care apartine de UE? Atunci ar trebuie ca noi consumatorii sa fim total respectati si nu sa isi bata joc de noi.

Răspuns utilizator avertizat
| nestiy a răspuns:

Adica unele firme fac din resturi de carne.

| OldSoul a răspuns:

Adic e chiar carne, nu soia, sau rebuturi de materie animala.
Cel putin pana verifici.

| LoveSleep a răspuns:

Scrie pe etichetă exact ce conține. Ia-ți unul și caută numele lor pe google. Singurul lucru pe care trebuie să-l înțelegi tu, e că dacă vrei mănânci, dacă nu, nu.
Toată lumea face vâlvă din astea, dar n-am auzit până acum ca cineva să oblige pe altcineva să mănânce salam, parizer sau cremwursti.

| Anonimuserr explică (pentru TrainRider):

Eu nu cred ca in tarile nordice se intamlpa asta. Acolo democratia este la cel mai inalt nivel si coruptia este infima. Cred ca pun accent pe siguranta alimentelor si nu fac rabat la calitatea lor.

| Anonimuserr explică (pentru LoveSleep):

Pai gusturile nu se discuta. Daca iti plac mezelurile vei cumpara salam, muschi file etc, si evident trebuie sa fie,, cu multa carne''.

| oprescudorin11 a răspuns:

Mie mi se pare ridicol ca o firma sa faca reclama la mezelurile sale in baza faptului ca ar avea 'mai multa carne'! Sunt prea batran! In vreme de pace, in vechime (acum 50 de ani) cel putin in Romania, toate produsele de acest gen aveau carne, in cel mai rau caz tot produse animale (parizerul era facut din plaman).
In UE, care ne-a imprumutat legislatia foarte permisiva in acest caz, se mananca gandaci, broaste, caini, etc.Cartofi in loc de paine! Pentru ca nu au avut niciodata altceva!
Nu trebuie sa va mire, populatia a crescut, europenii cu bani nu mananca porcariile astea acum, dar noi suntem prea saraci sa ne permitem sa mancam chiar ce produceam noi.La noi ' la Romania ' era ceva uzual a se manca paine, salau, icre negre, carne macra de vita, porc, oaie, mamaliga, branza adevarata, morun!
Acum altii ne fac regulile, in functie de necesitatile lor! De ce sa ne suparam? Gandacii au devenit si la noi si va fi viitorul meselor 'rafinate'! Asa ne invata europenii! Asta este adevarata civilizatie! Acum te-ai lamurit?