Nu!
De ce?
1. Sunt prea zgarcit ca sa dau atatia bani pe ceva ce nu ma ajuta.
2.Nu face bine la sanatate. (Incearca tu sa mori de batranete si sa fumezi in acelasi timp...)
3.Nu ma las influentat de ce vad la altii.
4.Provoaca dependenta si nu am chef sa fiu dependent de altceva decat de anime-uri...
5. Vreau sa pot sa respir cum trebuie, chiar daca aerul e poluat de vai de el.
6. Nu ii ascult pe cei ce spun ca "Se relaxeaza cand fumeaza sau se elibereaza de stres"
7.Ma gandesc la cei din jur, care mi-ar inhala fumul.Este rau si pentru sanatatea lor, nu numai pentru a ta.
8. Nu am fost tentat niciodata s-o fac si nici n-o sa fiu.
9.Prefer sa ma calce masina decat sa mor asfixiat.(Stiam ca urma un raspuns de la Rainmaker asa ca am preferat sa-l scriu eu )
Cam atat... Sper ca am fost convingator.
Nu trebuie să fii convingător. Oricum mulțumesc pentru răspunsul detaliat.
Oricand! ^_^
Ahh nu știam cine ești Acum știi că de la tine nici nu mă așteptam de la mai puțin.
Merci!
Cat de adevarat, bravo! daca esti dependent de animeuri insemna ca trebuie sa te uiti la Shigatsu wa kimi no uso si cred ca deja maine o sa-mi stearga
adminii contul, asa ca papa, Cati, mi-ai fost drag.
Excelent
Merci! Hai ca o sa ma uit ca sa vad ce ti-a placut atat de mult la el.
^_^ Nu o sa te stearga.
BTW Si mie mi-a parut bine si era Kati nu Cati! Macar sa fim consecventi... daca dam porecle oamenilor.
Am fost plecat 3 zile si deja ai schimbat avatarul si numele?
Ps: V-am lipsit?
Mie personal da, nu e la fel aici fara tine .
^W^ Merci!
Fumez fumul altora, la liceuDeci indirect se poate spune ca fumez
Direct, niciodata, am astm bronsic.
Eu mai fumez și direct. Nu ști ce am dar am avut în trecut probleme cu plămânii și acum după ce am fumat am cam început să tușesc. Dar nu contează.
Și app ai grijă că fumul inhalat de la alții e mai dăunător decât dacă fumezi direct.
Ce simti cand fumezi mai exact? De ce zic toti ca e asa cool?Ce senzatie simti?
Eu nu simt nimic. Am vrut să experimentez. Nu sunt fumător și nu vreau să fiu cool doar că e ceva, dar nu contează. Fumez foarte rar, ocazional. Pentru mine nu e dependență. Pot controla chestia asta.
Pai da.Si ce senzatie ai avut cand ai experimentat?
Păi am spus în răspunsul anterior. Nu am simțit nimic deosebit. Acum eu văd că unii zic că au simțit, au dres, poate pentru că au făcut-o în cantități ceva mai mari.
Nu fuma, nu e de bine
Nu sunt fumător dar din când in când îmi mai cumpăr si eu un Marlboro red sau un Dunhill Albastru . Sunt genul de om care e de acord cu toate viciile, fumat, bautura, jocuri de noroc etc.
Așa te vreau frate. Știi melodia aia lui Cheloo cu Bitză, Vicii...
https://www.youtube.com/watch?v=7yKDhm4_-90
"Fără vicii am fi doar niște roboți."
Nu. Pentru ca mi se pare o prostie. Dar am o gramada de colegi care fumeaza.
Mereu am avut o curiozitate nevinovată. Tu ești tipul din poză?
Intr-un fel. M-am facut contul acum 3 ani, asa ca a trecut ceva timp de atunci. Ne stim?
Nu ne știm Ți-am spus doar o curiozitate. Păi mă, faină frează. Te-aș ciufuli
Gata, stiu. Esti GreyN Dante crede ca tu mi-ai zis ca Minerva e tot el.
Acum ți-ai dat seama că eu sunt GreyN?
Să creadă Acum toți mă cred un nesimțit pe aici. Nu știu de ce.
Pai daca ti-ai schimbat si numele si poza n-aveam cum. Numai dupa ce am intrat la intrebarile si raspunsurile tale mi-am dat seama. Nu cred ca toata lumea te crede nesimtit. Mie imi pari de treaba si sunt sigur ca si altora.
Mă simt flatat. Și eu te cred pe tine la fel. Oricum mulțumesc!
Doamne, ce drăguţ poţi fi! Câţi ani ai?
Câteodată, nu ştiu de ce. Unde este GreyN? Rainy sună prea girlish, nu ştiu de ce nu îmi pare genul tău. Spune-mi dacă mă înşel, dragostea te-a făcut să te schimbi?
Eu nu mă schimb. Dragostea mă face să îmi schimb stările, dar nu și caracterul. Ar putea să mă facă, de fapt, mai încrezător în mine dar nu e cazul acum.
Mă reprezintă numele. Acum nu știu dacă ceea ce sună mă reprezintă. Vom vedea.
Categoric nu! Si eu sunt la fel de zgarcit in priviinta banilor si nu imi ofera nici un beneficiu.
Aparent e veche intrebarea, dar o sa raspund fiindca abia acum am dat de ea
Da, fumez, dar mai rar. O fac pentru ca uneori pur si simplu simt nevoia, nu am un motiv dintr-ala gen "ca sa ma eliberez"
Nu. Am ales să nu fumez, pentru că, mă gândesc la consecințe. Pe majoritatea, le cunoaștem și, nu sunt dintre cele mai bune.
Da fumez. M-am apucat dintr-o prostie si nu ma mai pot lasa, macar le-am rarit. Fumatul pentru mine a devenit mai mult o obisnuinta.
Intr-un fel da.
~ Cand ma apuca fumez si 2 pachete la zi, dar de obicei mai mult de 2-3 tigari / zi cand sunt acasa nu fumez.
Cand sunt in gasca pap aproape un pachet.
~De ce fumez?
1. Plictiseala
2. Relaxare
RAY întreabă: