Nu fumez.Si nici nu ma gandesc sa ma apuc prea curand, daca se poate, niciodata.
Stiu bine cat de mult cauzeaza nu numai corpului tau, dar si finaciar. Tu fumezi? Ai fumat?
Fumez eu de vreo 8 ani de acum...am schimbat si vreo 3 feluri de tigari pana acum...cred ca am inceput cu kent blue(fostul 8), apoi am trecut pe kent silver(fostul 4), iar acum de vreo 3 ani fumez Pall Mall Orange
Din nefericire da, fumez cam de jumatate de an. Fumez Vogue si ma costa o groaza de bani
Fumez de 8 ani de zile şi am schimbat de mai multe ori ţigările, momentan preferând ţigările tari.
Din lunga listă de ţigări ce-au trecut prin plămânul meu amintesc: BT, Red&White, More (roşu), Pall Mall(roşu), Marlboro(roşu), MT, L&M(roşu), Winston(roşu), Cosmos, Doina Lux, Smart, L&D, ZET, Carpaţi (modelul cu filtru), Lucky Strike (ucrainesc), Assos şi încă vreo două-trei de nu-mi amintesc acum.
Dacă-mi amintesc, revin, acum mă duc să fumez o ţigară.
Poa' să-mi explice şi mie cineva de ce am fost notat cu stupid în condiţiile în care am răspuns la întrebare?! Ai întrebat dacă fumez, de câţi ani şi ce ţigări!
Fi-r-aţi voi să fiţi de antifumători! În ţara asta numai drepturile nefumătorilor contează în condiţiile în care 65% din Românie fumează.
Pfff! Ce ţi-e şi cu site-ul ăsta unde libertatea de exprimare este doar pentru cei ce se exprimă în raport cu doctrina de stat!
Si eu am luat nefolositor...Ma duc sa ma spunazur prin impuscare cu un scaun electric :-
Foarte bine, nici sa nu te apuci, in primul ran este spre binele tau
Arata-le plamani de fumatori si plamani de nefumatori sa vezi ca se lasa singuri
RADUCU12369 întreabă: