| JustMeFlory a întrebat:

Fumezi? Daca da de cat timp? Si ce tigari?happy

18 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Nu fumez.Si nici nu ma gandesc sa ma apuc prea curand, daca se poate, niciodata.happy

| JustMeFlory explică:

Asa sa faci lory! Nu sunt bunehappy

| Ea12345 a răspuns:

Stiu bine cat de mult cauzeaza nu numai corpului tau, dar si finaciar. Tu fumezi? Ai fumat?tongue

| CiRiNeL a răspuns:

Fumez eu de vreo 8 ani de acum...am schimbat si vreo 3 feluri de tigari pana acum...cred ca am inceput cu kent blue(fostul 8), apoi am trecut pe kent silver(fostul 4), iar acum de vreo 3 ani fumez Pall Mall Orange happy

| JustMeFlory explică:

Din nefericire da, fumez cam de jumatate de an. Fumez Voguesad si ma costa o groaza de banilaughing

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Fumez de 8 ani de zile şi am schimbat de mai multe ori ţigările, momentan preferând ţigările tari.
Din lunga listă de ţigări ce-au trecut prin plămânul meu amintesc: BT, Red&White, More (roşu), Pall Mall(roşu), Marlboro(roşu), MT, L&M(roşu), Winston(roşu), Cosmos, Doina Lux, Smart, L&D, ZET, Carpaţi (modelul cu filtru), Lucky Strike (ucrainesc), Assos şi încă vreo două-trei de nu-mi amintesc acum.
Dacă-mi amintesc, revin, acum mă duc să fumez o ţigarăhappy.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Poa' să-mi explice şi mie cineva de ce am fost notat cu stupid în condiţiile în care am răspuns la întrebare?! Ai întrebat dacă fumez, de câţi ani şi ce ţigări!
Fi-r-aţi voi să fiţi de antifumători! În ţara asta numai drepturile nefumătorilor contează în condiţiile în care 65% din Românie fumează.
Pfff! Ce ţi-e şi cu site-ul ăsta unde libertatea de exprimare este doar pentru cei ce se exprimă în raport cu doctrina de stat!

| JustMeFlory explică:

@kongeriket eu nu ti-am dat stupid, useri frustratihappy

| Ea12345 a răspuns:

Si eu am luat nefolositor...Ma duc sa ma spunazur prin impuscare cu un scaun electric :-

| andr33a_5009 a răspuns:

Da fumez de 7 ani pall mall

| JustStitch a răspuns:

Nu fumez si nici nu am de gand happy

| Idkidk a răspuns (pentru JustStitch):

Bun răspuns!

| JustStitch a răspuns (pentru Idkidk):

Mersi, dar tu fumezi?

Nu, Doamne fereşte!

Foarte bine, nici sa nu te apuci, in primul ran este spre binele tau

Ştiu. Păcat că unele rude de ale mele fumează.

Arata-le plamani de fumatori si plamani de nefumatori sa vezi ca se lasa singuri

Da.

Întrebări similare