Nu e serios! Vorbeste si el ca sa se afle in treaba si nici macar nu e din Brasov. Eu sunt din Brasov. Nascut la Brasov, locuiesc la Brasov. Evenimente la Brasov doar in Piata Sfatului, dar nu mai e ca in alti ani cand veneau vedete. In alti ani spectacolul incepea la ora 19 si continua pana la ora 02:00-03:00. Acum spectacol care incepe la ora 22:30-23:00 cateva dansuri populare si alte "vedete" lipsite de valoare, 23:52 urca pe scena primarul nostru George Scripcaru care, ca in fiecare an, va lauda cel mai frumos si mai inalt brad din tara. Inalt poate e, dar anul asta cred ca e cel mai urat brad din ultimii 10 ani. Ciufulit si vai de el. In fine, la ora 00:00 foc de artificii. De obicei artificiile se trag de la Turnul Negru care se si vede din piata. Poti urca la Turnul Negru pentru a avea o priveliste mai buna. Sau urca la cetatea Brasov de unde poti admira o panorama mai frumoasa a orasului si a artificiilor. Dar la cetate trebuie sa mergi cu 2 ore inainte. E full de lume acolo chiar si cu doua ore inainte de ora 00:00. Alte evenimente... n-ai unde. Toate cluburile sunt ocupate in avans inca de anul trecut. Eu mereu petrec in strada. Adica Noul An intampin ba din Piata Sfatului, ba de la Cetatea Brasovului.
Alt loc de unde poti intampina noul an este la Belvedere. Panorama Belvedere, dar trebuie sa urci cu masina pe drumul pentru Poiana Brasov. Recomand sa urci cu 5-6 ore inainte pentru ca, daca pleci prea tarziu, ramai blocat in trafic pentru ca tipic romanesc si trag toti sa ajunga in Poiana Brasov chiar in jurul orei 23:00 si trafic e bara la bara pana in Poiana Brasov ( 12 km ). Asta daca nu vrei sa iti petreci noul an pe drumul poienii cu ceilalti soferi. Daca vrei sa urci cu autobuzul la Panorama Belvedere, atunci linia 20 si mergi trei statii ( statia facultativa, statia a III ea. ) Apoi urci pe jos pe margine drumului ( partea stanga ) aprx.1 km,treci pe langa un bloc rezidential cu o panorama de te da pe spate,apoi panorama Belvedere. Daca vrei senzatii de neuitat si te tine sa cobori in miez de noapte prin pustietate,vezi ca langa Belvedere este un drum in panta. E o ceainarie acolo sau restaurant, cobori pe drum si tine drum stanga. Vezi ca se fac doua drumuri, cel din dreapta dai in cart. rezidential si oricum e infundat. Exista si un semn rutier care arata asta. Ma rog, daca nu l-a daramat vantul. Apoi inaintand dai de alt cart. rezidenial si continui stanga pe drumul pietruit. Oricum nu poti intra in cart. Rezidential, au bariera si paza.
Drumul te lasa fix in cart. Schei si il poti parcurge pe jos, cu bicicleta sau ATV-ul atat ziua, cat si noaptea. Ai nevoie neaparat de lanterne. Eu am fost. Noaptea mai ales este o experienta chiar super, mai ales ca se vede si orasul.
Sute, poate mii de cluburi, restaurante, hoteluri organizeaza revelioane.
zeci de primarii organizeaza petreceri in aer liber.
zeci de concerte in zeci de orase.
Mulțumesc mult pentru răspuns!
Deci cine stie ce nu este la Brasov...
Eu sunt din Bacău și chiar nu am idee ce sa fac de revelion
Prietenii toți si-au facut alte planuri
anonim13333 întreabă:
RAY întreabă: