anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda! cum pot face bani la farming simulator 2011 se poate schimba din salvare dar nu stiu cum. Dau funda la raspunsul cel mai bun. Vreau ceva din care sa inteleg.

Răspuns Câştigător
| michidutza a răspuns:

Intri in my games in farming simulator 2011 in save game 1 descchizi cu notepat fisierul CareerSaveGame iti apare money si bagi 9999999 si dai save
si intri:X
funda:X

5 răspunsuri:
| CrishAici a răspuns:

Ce? nu am inteles ce ai zis, spuene mai sa intelegem si noi, pls...

| Adrianitho007 a răspuns (pentru CrishAici):

Deci intri in My Games. Farming Simulator 2011.Savegame1.careeSavegame si il deschizi cu notepat si iti va aparea undeva money si bagi cati de 9 vrei tu si dai save. funda plss

| Mihaila_Bogdan_1997 a răspuns:

Unde te da pe tine acasa la tine acolo sunt niste budoaie in ghilimele te duci cu remorca acolo si iti toarna porumb graU ETC si te duci sa vinzi marfa iesi pe drum pe cararea aia cu iarba si faci stanga apoi mergi drept drept si acolo pe dreapta e ca un fel de sita te duci cu remorca acolo si in stanga pe ecranul tau iti apare un desen cu o remorca verde si dai q

| Adrian25 a răspuns:

Care vrea sa stie sa dea add la mary_adrian25@yahoo.com

| Melinte_Florin_Mihail_1998 a răspuns:

Te duci la documentele mele la my games farming simulator 2011 salvarea care o ai 1, 2 sau 3 si il deschiz si dai pe save game dai clic dreapta dai deschide cu si dai pe not ped