Salut!
Moş Craciun traieste in Laponia
E o regiune din Finlanda!
Sau dacă fratele tau este mai mic ai putea sa-i spui pur si simplu ca traieste la polul nord!
Eu asa credeam cand eream mic!
Ori in Laponia ori la Polul Nord!
Sper ca te-am ajutat
Scuze ca am terminat raspunsul!
Spune si tu că traieşte in Laponia sau La polul nord pe Strada Zăpezilor Nr.25
Santa Claus' Main Post
Office, Santa Village,
FIN-96930 NAPAPIIRI
Laponia
Polul Nord
Salut.
Mos Craciun sta n Laponia. Ai putea sa ii trimiti scrisoarea in Laponia, dupa care sa faci tu o scrisoare pe care sa o pui intr-un in plic si sa ii spui dupa cateva zile ca ai primit scrisoare cu raspuns de la Mosu'.
Te poti intoarce mai tarziu sa iei scrisoarea pentru ca cei de la posta o sa inteleaga.
Nu se poate! Da,crezi in Dumnezeu, in IIsus Hristos, in Maica Domnului, in Sfintii Sai, dar mai crezi si in ingeri?
Ce ma? daca nu stiai ca nu exista, imi pare rau ca ti-am stricat copilaria
Stiu ca nu-i, dar el a vrut sa-i arat pe net mai intii, un fel sa nu-l pacalesc, si am vrut sa cer o adresa cit de cit reala.
Tu ti-ai inselat,daca tu crezi ca Mos Craciun,Mos Nicolae,Maica Domnului, Dumnezeul-Tatal, Domnul Iisus Hristos, in Sfintii Sai, si mai ales la ingerii! Cine v-a spus ca nu exista? asa v-au educat parintii si bunicii tai? Miracolele Craciunului magic exista cu adevarat! Mie mi s-a intamplat un miracol mare!
Draga...nu te mai revolta! am zis eu ca Iisus, Maica Domului, Dumnezeu NU EXISTA? Sau esti fraier si nu sti sa citesti?
Ma rog...n-am chef sa-ti stric copilaria ca nu exista "mosu"
si bv tie ca ti s-a intamplat un miracol, nu pasa nimanui!
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: