| thelargevision a întrebat:

Funda! Legat de referendum si de infierea unui copil de un cuplu de homosexuali. Sa sa se casatoareasca le este cam interzis, dar ma intreb...
Din cate stiu, in momentul de fata, nici o lege din Romania nu interzice unei singure persoane sa nu infieze un copil. Deci, un homosexual poate sa infieze un copil daca se califica dupa aceleasi criterii ca un heterosexual. Cine garanteaza ca acel copil, nu va creste mai apoi de fapt intre doua persoane homosexuale?
Deci chestia cu "Familia traditionala" e putin cam descoperita prin chestia asta, nu credeti?
Nu mergeti la un referendum complet inutil. Aceste persoane vor exista mereu. O miscare sa creeze doua tabare sparate si ura.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok, pai hai sa ajungem cu totii ca si canadienii

https://www.activenews.ro/......pii-143791

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti ia copiii daca-i maltratezi pe motiv ca sunt homosexuali, atat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Referendumul nu a fost niciodată soluția împotriva infierii copiilor. E doar un exercițiu homofob pentru biserica și un exercițiu al mașinăriei de vot a partidului pentru următoarele alegeri care vor conta

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ionut1492):

Comentul meu este pe langa subiect:
Sunt mai multi barbati homo, decat femei... + transexuali...
cred ca procentajul ar arata 75%-25%.
Cred ca un factor foarte important are disproportionalitatea numerica tot mai mare dintre barbati (>) si femei

anonim_4396

Acum e diferenta mare intre gay si Bi, deoarece majoritatea cazurilor care nu sunt "pur" heterosexuale sunt BISEXUALE, se zice ca in vest 1 din 3 barbati e BI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi oricum pot să se căsătorească, dacă merg pe fix aceeași logică

anonim_4396

Da, e un rahat imens să ai 2 părinți de același sex
motive nu mai dau, oricine are creier le vede
și da, e un rahat să ai și părinți bețivi, dacă urmează cineva să-mi zică asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru doctorandus):

Si de cand e normal sa ii ia statul? Tu cred ca nu vezi padurea de copaci. In america a fost un caz cu 2 patiseri care au primit amenda de sute de mii de dolari pentru ca nu au facut un tort pentru un cuplu gay. Si daca nu suntem de acord cu ei si cu teorile LGBT trebuie sa mergem la puscarie sau sa primim amenzi. Deci unde e libertatea de expimare? Asta inseamna dictatura. Si daca daca copilul vrea sa sară în foc și părinții nu-l lasă atunci este luat de stat și dat unui piroman? In alta tara nordica nu mai stiu exact vor sa legalizeze sexul cu mortii, daca nu cumva au si facut asta. Poate si pedofilia sa fie legalizata pana la urma, daca copilul isi da acordul, e ok, nu? Daca copilul se naste cu o predispozitie spre homosexualitate asta se poate vindeca prin consiliere de catre un psiholog, psihoterapeut, doctor, preot si nu e asa mare tam tam.

Homosexualitatea nu e o boala si nu se poate "vindeca".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru doctorandus):

Cercetările ştiinţifice arată că homosexualitatea nu este înnăscută, ci este rezultatul unor interacţiuni complexe între diferiţi factori - familiali, sociali şi posibil biologici.

Întrucât atracţiile şi comportamentul homosexual sunt nişte condiţionări psihologice, ele se pot reduce şi elimina. O decizie personală şi documentarea sunt esenţiale pentru reuşita unui proces de schimbare.

sursa : http://www.homosexualitate.ro/stiinta.html

Terapia de conversie a fost interzisa in mai multe state din SUA, deoarece rezultatul ei e de obicei sinuciderea.