| Florentina9210 a întrebat:

"Gelozia provine de la frica de a pierde" este adevarat?

37 răspunsuri:
| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Chiar iti recomand! Si lumea parca e altfel acolo. Pai cine stie, poate voi mai avea eu ocazia si te voi lua si pe tine... Dar eu am fost cu un amic cu masina, nu iti recomand deoarece ai foarte mult de mers, e foarte stresant. Sa faci 1, 250 km aprox. nu e usor. Am dormit si in masina, m-am ales si cu o durere in gat, dar nu regret. A fost o calatorie cu experiente pozitive. Am reusit sa fac ceea ce mi-am propus, bine si cu ajutorul lui Dumnezeu.

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Daca tu imi recomanzi, inseamna ca e ok Timisoara.

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Ai incredere ca ma bazez pe cunostinte sigure cand dau un sfat. Dar e mai bine sa mergi cu avionul decat cu masina. Faza e ca am plecat noaptea si am venit tot noaptea. Is not bad, deoarece mie imi place mai mult sa merg seara. Dar cu masina e stres maxim. Bine prietenul asta al meu a mers chiar foarte bine. Nu am dormit pe drum. Sa vezi ce parcuri misto au aia in Pitesti. Nici nu se compara cu cel de la mine din oras.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat, gelozia apare si pe baza unui ego prea incurajat sau pe baza unei intelegeri gresite a cum funtioneaza lucrurile in general.

| LePotato a răspuns:

Pana la un anumit punct, da.

| Cosmin_Grossmann_1996 a răspuns:

De fiecare data, gelozia provine din frica de a nu pierde, dupa cum ai spus-o si tu.
Doar ca exista situatii in care esti constient de acest fapt, alteori nu.
Daca esti cumva geloasa in exces, asta depinde de personalitate si de emotiile pe care tu ca persoana le porti persoanei iubite.
Tin sa mentionez ca doar cu ajutorul partenerului poti remedia aceasta gelozie.
Incearca sa combati cazul principal pentru care esti geloasa.
Succes!

Răspuns utilizator avertizat