Scrie că azi e ziua ta pur şi simplu, numa nu scrie ''La muţi ani mie!'' e cea mai forever alone replică. Când îi văd pe alţii că au asta la status nici nu le zic la mulţi ani.
- De ce vrei sa postezi statusul? Ca sa iesi in evidenta? Totusi, nu conteaza asta. Cei care tin la tine isi vor aduce aminte si fara status!
Da, a răspuns inteligent, i-am dat eu unul.
Nu pot să cred că vrea cineva să își pună statusul ăsta. De parcă ai fi cea mai părăsită, neinteresantă și nimeni nu ar vrea să îți spună la mulți ani, așa că o faci singură, ca și când alții nu o pot face. Prieteni imaginari, gen.
Copy-paste? Pff. Îmi pare rău că am postat. Chiar nu meriți atenția nimănui.
- Lol Astea sunt raspunsuri inteligente. Da ea ce sa stie? Se vede de ce vrea statusuri cu " lma ". E ceva in genu Forever Alone!
Nu aș condamna-o dacă ar fi Forever Alone pe bune, poate nu e vina ei, dar condamn intenția ei de a-și ura singură la mulți ani .
1. Am destule pe cap. Și nu m-am apucat de nimic. Lenea...
Aleg varianta 4. Te duc și te trec prin tot ce mi-ai recomandat tu mie.
Vrei sa atragi atentia cuiva ca maine este ziua ta? Nu stiu statusuri dar iti spun de acum La Multi Ani.
Alte replici complet neoriginale și expirate mai ai? Haide, fac colecție.
De unde știi? Stau eu pe TPU până în ora 14/2? E seară deja. Dacă învățam de după amiază, acum slabe șanse să îți fi răspuns.