Din pacate e adevarat. Exact cum spune si Dr House [observ ca iti place]: Things change, doesn't mean they get better.Prietenii ajung sa se schimbe ori din cauza popularitatii, liceului, fetelor..sau pentru ca au cunoscut "prieteni" noi, dar eu tot cred ca inca exista prietenia adevarata, sincera, acolo undeva in lume.Sunt sigura ca exista, doar ca acei tovarasi sunt rari, si trebuie sa ti de ei.Cred ca din ce ai scris mai sus ai vrut sa tragi un semnal de alarma, si sa ne arati ca lucrurile nu raman asa, se schimba uneori, indiferent daca e in bine sau rau, exact ca in acel citat.
Da...foarte tare.
Cam asa sunt si eu, dar stim cu toti ca oamenii se schimba.Toti ne schimbam mai mult sau mai putin.
Dar amintirile raman, nu?
Cel mai indicat ar fi sa ne reamintim totul cu zambetul pe buze, nu cu tristete.
Oamenii vin si pleaca din viata noastra si fiecare isi lasa "amprenta", la fel...mai mult sau mai putin.
Asta e, asa e viata...viitorul ne asteapta, iar noi nu putem trai din amintiri si din sperante.Trebuie sa mergem mai departe si sa "evoluam".
Good luck!