| AlexHazulThau a întrebat:

Hai salut, l-am vazut pe un american cum facea pe Youtube un challenge, omu incepea cu un penny si intr-o zi a facut 1000 de dolari.Prima data a intrebat oameni prin oras daca au un pix si le dadea penyu ala in schimb,dupa pixu ala il dadea pe un dolar, dupa cumpara sticle de apa cu dolaru ala si dupa le vindea pe fiecare cu un dolar.Mi se parea misto ideea si provocarea in sine, credeti la ca noi e vreo sansa sa faci asahee hee? Sa spunem ca as face ca el as lua 10 bani si m-as duce la unu sa-l intreb daca are un pix si as face la fel, credeti ca ar merge?hee hee Am vazut ca omu mai are niste challenge-uri de genu, ii luase unei femei o casa intr-o saptamana tot asa incepand dintr-un penny si facand trade-uri.

6 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Sunt fake. happy Încearcă și tu și vei vedea.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca asta e posibil doar în America sau nici măcar acolo.

De ce mi se pare abureala? Pentru ca oamenii au magazine sau standuri cu pixuri, apa etc și nu cred ca iau rendom de pe strada mai ales apa de la un străin. Dupa aia cât sa vinzi, si cine are nevoie de toate lucurile alea încât sa depășești tu valoarea miilor de dolari? Cât trebuie sa mergi pe strada și sa tot vinzi incat sa cumperi o casa? Pun pariu ca nu doar doua sau trei zile cât dura pana punea el videoclipul în care deja a cumpărat casa nu? Și multe altele.

La noi nu, nu merge.

Răspuns utilizator avertizat
| 199onur7 a răspuns:

Ma duc sa cumpăr la 15 euro un pachet de țigări si il vand in românia cu 15 lei -_- boooom afacerii.

| 199onur7 a răspuns:

Normal ca glumesc -_- ala ce vezi este fake nu este adevărată.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cand ai un canal de Youtube de 12 mil de subs ca Ryan si umbli cu echipa de filmare dupa tine si te cunoaste lumea pe strada, si faci chestiile asta in SUA la un public obisnuit cu asa ceva e posibil.

Si la noi Dorian Popa ar reusi. Tu nu. Eu nu.