Sa mergi la facultate. La 19-20 de ani, nu mai e ca in generala si liceu, ar trebui sa iti poti face prieteni, iubita, etc si sa fie bine!
De fotbal esti prea mare. dar ai putea totusi cauta o echipa de liga a 4-a au a 5-a sa-ti incerci noroc, mai ales daca esti ok cu pregatirea fizica.
Olla! Dacă ai nevoie de un prieten la modul cel mai deep(gen om la care să te spovedești) nu prieten cu care să-ți petreci timpul pentru că eu sunt și mai antisocială decât tor Mapamondul și nici măcar nu știu din ce oraș ești, dar dacă vrei să vorbești aici sau pe alte rețele sau la telefon, contactează-mă, vorbesc serios. Nu sunt psiholog, deci nu-ți pot oferi ședințe de psihologie, specific asta deaorece deja mi-am făcut nume rău și pe aici și intenția mea bună de a ajuta a fost total înțeleasă greșit.
Deci nu sunt psiholog, dar din tot ceea ce ai scris, am empatizat enorm cu povestea ta, deoarece mă văd pe mine în ea.
Bullying școlar notat.
Visul muzicii pierdut forever.
Facultate pierdută, deocamdată, dar încerc să revin la vechea mea pasiune psihologia.
Prieteni câștigați și apoi pierduți. Și încă mai adun cioburile inimii mele, pe când ei m-au uitat.
Motivație pierdută, notat.
Dacă te-am convins că poveștile ni se aseamănă, și crezi că ți poți spune povara la cel mai deep nivel, nu aș vrea să mă contactezi doar ca să te plângi, chiar dacă nu am diploma de psiholog, vreau să fiu ceva între psiholog, prieten și preot, filosof și profesor pentru tine. Dacă îți surâde ideea și nu ți se pare prea greu ajutorul meu gratuit (total gratuit) oferit, contactează-mă. Mă contactezi pe aplicație aici în privat și îți las numărul meu, să-ți spui povestea și sper să-ți pot oferi niște repere mai pozitive. Deși recunosc că și eu mă confrunt cu aceeași atitudine în prezent de renunțare și resemnare cu multe, deci pe alocuri poate nu aș fi un model prea bun, dar încerc din răsputeri să nu mă las. Și dacă nu e muzică profi, am ajuns măcar învățătoare, și dacă nu e artă, măcar predau artă elevilor mei la școală și încerc să-i motivez pe ei
să-și găsească arta lor.
Deci dacă te-am convins contactează-mă. Dacă nu, sper măcar să nu par vreo ciudățenie, înțeleasă iar greșit. Și îți urez cele mai bune drumuri, dar și un spirit cât mai fericit să găsești în tine.
Hei! Ok! Apreciez încrederea oferită.
Te ascult, dacă ai ceva de zis, orice, orice gând, aici sunt. Spuneai că nu ți-ai urmat visul, parcă, nu? Și acela dacă-mi amintesc eu bine, era fotbalul, nu?!