| DeadSmileNow a întrebat:

Heììaa TPU!
Ce filme animate stiti? (gen Zambezia sau Rio)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Este o lista intreaga aici,
http://www.cinemagia.ro/liste/cele-mai-bune-filme-animate-5930/
Te pup!

3 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

Finding Nemo
A Bug's Life
Ice Age
Madagascar
Over the Hedge
The Curse of the Were-Rabbit
Horton Hears a Who!
Antz

| Asyul95 a răspuns:

Ooo,buna interebare happy
Ia sa incepem, primul :
Ratatouille -Daca nu l-ai vazut e un film superb, merita vazut!
WALL·E - Este un film foarte dragut, la un moment dat mi s-a facut mila de saracul robotel sad hihi.
Kung Fu Panda - Filmu asta e foarte frumos, mai ales daca e plictiseala ..ca sa te poti rade de ceva laughing.
Shark Tale - Deci filmu asta e beton laughing Chiar daca nu este foarte nou, este enorm de amuzant, participanti sunt si : Jennifer Lopez, Sean Paul ..la voce. Filmul acesta ti-l recomand cu mare drag!
Enchanted - Asta este din 2007 daca tin bine minte, este o combinatie intre realitate si animatie, e foarte dragut ..gen Alba ca Zapada. E dragut, l-am vazut si am ramas placut impresionata!
Corpse Bride -Inca un film care mi-a ramas pe cip, este frumooooooooss, enorm de frumos.Este un film si de dragoste, muzical ..de toate!
Alvin and the Chipmunks - O comedie pura! Sunt mai multe filme cu Chipmunks, stai linistita nu o sa-ti pierzi vremea vizionandu-l!
Si ultimul film care ti-l recomand cu maaare drag, este un film enorm de frumos, despre o fetita ce descopera o usa secreta in noua ei casa si descopera de partea cealalata a acesteia o versiune alternativa a propriei vieti! Filmul se numeste :
Coraline.

Sper ca ti-am fost de ajutor!
Vizionare Placuta sa ai, pupici! :*:*.

| DeadSmileNow explică (pentru anonim_4396):

Merciii :**

Întrebări similare