| minime3 a întrebat:

Heeelp! Cum sa-l fac pe fostul sa ma doreasca, sa se intoarca la mine? A reusit cineva de pe aici cu fostul (vostru)?! Ideea este ca el imi da semnale, doar ca nu ceva concret, un mesaj direct etc. Pe voi, domnilor ce v-ar determina sa va intoarceti la fosta? Sau ati facut-o deja?

7 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Viata e prea scurta sa astepti sa se intample ceva... Trimite-i un mesaj pe tel sau Facebook si spune-i ca ai vrea sa va impacati! Simplu nu? nu stiu de ce trebuie sa mai complicati lucrurile? Daca zice da e bine daca zice nu cel putin iti poti vedea de viata ta si nu te mai gandesti la el! Daca nu si-a gasit alta va accepta iar daca a gasit pe cineva iti va zice!

| Kufu95 a răspuns:

Nu, eu nu am reușit niciodată și nici nu îmi doresc, drum și cale bătută, poate la tine va fi altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de stabilitate emoțională doar că fostul nu se intoarce?
Numele spune totul.
Trebuie actual nu fost.

| LisaJulie a răspuns:

Unii barbati doresc ca o femeie sa se schimbe, sa fie alta persoana, unii barbati se plictisesc repede

| siriusblack98 a răspuns:

" Pe voi, domnilor ce v-ar determina sa va intoarceti la fosta? Sau ati facut-o deja? " Eu nu reincalzesc niciodata supa! Daca n-a mers odata cu o persoana, mai devreme sau mai tarziu vor aparea iar probleme si diferente.

| StoicAnalysis a răspuns:

Depinde de motivul despartirii.

Daca despartirea a fost din cauza unor circumstante ce tin de stilul de viata sau de anumite persoane care stateau in cale, si ulterior dupa despartire, ai scapat de acele circumstante, atunci eu i-as mai da o sansa si m-as intoarce inapoi.

Insa daca despartirea a fost din cauza jignirilor, lipsei de respect si lipsei de incredere, sau din lipsa atractiei propriu zise, atunci nu m-as intoarce la ea nici mort.

| Oanashein a răspuns:

Buna. Cu cât îl eviti cu atat va dori sa se impace cu tine, asta in ideea ca intra-devar asta isi doreste. Multi se vor intoarce doar pentru ca nu le-a mai picat careva in plasa si decat singuri, mai bine una care este dispusa. Fii indiferenta, un barbat alearga oriunde dupa o femeie pe care o place. Sfatul meu: Daca el ti a dat pauza sau papucii, atunci arata ca nu iti pasa, fii mereu cocheta si zimbitoare.Succes.