Viata e prea scurta sa astepti sa se intample ceva... Trimite-i un mesaj pe tel sau Facebook si spune-i ca ai vrea sa va impacati! Simplu nu? nu stiu de ce trebuie sa mai complicati lucrurile? Daca zice da e bine daca zice nu cel putin iti poti vedea de viata ta si nu te mai gandesti la el! Daca nu si-a gasit alta va accepta iar daca a gasit pe cineva iti va zice!
Nu, eu nu am reușit niciodată și nici nu îmi doresc, drum și cale bătută, poate la tine va fi altceva.
Unii barbati doresc ca o femeie sa se schimbe, sa fie alta persoana, unii barbati se plictisesc repede
" Pe voi, domnilor ce v-ar determina sa va intoarceti la fosta? Sau ati facut-o deja? " Eu nu reincalzesc niciodata supa! Daca n-a mers odata cu o persoana, mai devreme sau mai tarziu vor aparea iar probleme si diferente.
Depinde de motivul despartirii.
Daca despartirea a fost din cauza unor circumstante ce tin de stilul de viata sau de anumite persoane care stateau in cale, si ulterior dupa despartire, ai scapat de acele circumstante, atunci eu i-as mai da o sansa si m-as intoarce inapoi.
Insa daca despartirea a fost din cauza jignirilor, lipsei de respect si lipsei de incredere, sau din lipsa atractiei propriu zise, atunci nu m-as intoarce la ea nici mort.
Buna. Cu cât îl eviti cu atat va dori sa se impace cu tine, asta in ideea ca intra-devar asta isi doreste. Multi se vor intoarce doar pentru ca nu le-a mai picat careva in plasa si decat singuri, mai bine una care este dispusa. Fii indiferenta, un barbat alearga oriunde dupa o femeie pe care o place. Sfatul meu: Daca el ti a dat pauza sau papucii, atunci arata ca nu iti pasa, fii mereu cocheta si zimbitoare.Succes.
alfons2390 întreabă: