Nu cred că mai poţi anula. Numai să returnezi produsul după aceea cu motivul că nu eşti mulţumit de el.
Suna la unul din nr. 021 200 5200 sau 0722 25 00, cereri scuze si anulează comanda.
Dar nu te-ai gandit unpic inainte sa faci asta? Suni la ei, altceva nu vad ce poti face.
Nu mai suna aşa la intamplare, oamenii aia pot sa sune la poliţie că ti.ai batut joc de ei;-). Nu cred ca poti face ceva, dar nu stiu, returnează.l, incearca sa ii faci sa creada ca nu esti multumit de produs, ca nu merge ceva bine sau nu stiu sau poate suna i si rezolvi tu cumva dar prostia nu poate fii tratata sa tii minte;-)
Hai mai, nu rade de el ca se mai intampla.
E ca o farsa la telefon facuta unui amic.Stii, atunci cand uiti sa-ti ascunzi nr.Sau cand suni la ambulanta, pompieri, politie in bataie de joc, dandu-ti datele si adresa.
Nu inteleg care este scopul acestei farse si chiar daca nu iti dadeai datele. Nu vad ce ai atinge cu ea.
In fine, maine suna la ei, la datele de contact le vei gasi numarul si explica-le ca a fost o greaseala, ca te uitai la telefonul respectiv si ai dat click aiurea sau ceva de genul. Si cere-ti scuze. Una este sa faci farsa unui amic si alta este sa plasezi aiurea o comanda. Nu ai facut decat sa faci niste oameni sa piarda timp si bani pe comanda ta.
Nu mai speriati oameni, daca nu ai sunat asta e. Nu ridici produsul si gata, cind te vor contacta, dpinele ca nu ai mai avut bani sau iai pierdut etc. Si gata, nu- ti ia nimeni capul.
Doar suna la ei si anuleaza comanda sau cand iti vine la usa spui ca nu il mai vrei!