| Parakeets a întrebat:

Hei, a mai experimentat cineva, așa ceva sau e doar în imaginația mea?

Ați experimentat vreodată, în zona mării, privind răsăritul soarelui și stând la o oarece altitudine, cum ar fi scărițele acelea destinate salvamarilor, să simțiți că scărița se învârte la un anumit ciclu (gen, o învârtire și o rundă statică și tiparul se repetă la infinit) în timp ce observați că Soarele își tot modifică traiectoria pe cer?

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Doar tu. Băuse-i vreun energizant inainte?

| Parakeets explică (pentru darrio2007):

Doar apă și suc, domnule Darrio laughing) dar nu mai dormisem de vreo 2 nopți. Și efectiv am simțit cum la fiecare 10 secunde, Planeta se rotește.

| darrio2007 a răspuns (pentru Parakeets):

Deci cauza este nesomnul.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-si modifica soarele traiectoria, ci tu, fiindca ti-ai afectat vederea, cand te-ai uitat direct la soare!

| Parakeets explică (pentru Violleta2022):

Interesantă perspectivă. happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| relian a răspuns:

Probabil ai fumat ceva papadie, ori ai stat la soare si tea batut prea mult in cap laughing

| Parakeets explică (pentru relian):

Eu am băut doar suc în vacanța asta. Iar de fumat, mi-o luat amiga doar un Vipe și și ăla fără nicotină și cu aromă de Cola. laughing)
Deci nu e asta. Iar soarele, în septembrie nu mai avea chiar așa de multă putere.
Cel mult poate fi de la Prozac și de la faptul că nu am dormit vreo 2 zile. laughing) Oricum și Soarele avea parcă culoarea mov în loc de galben și efectiv simțeam la fiecare 10 secunde, cum Planeta se rotea. laughing) O fost un sentiment ciuuudățel. laughing)

| blackann a răspuns:

Ai fumat cimbru

| Parakeets explică (pentru blackann):

Ooo laughing) Blackanne, acolo nu fumasem nimic. Doar am văzut cu ochii mei cum Pământul se învârte în jurul Soarelui sau era invers?!
Mă rog, dar acolo la mare jur că am văzut cum Planeta se rotea. happy
Am ieșit din spectrul obișnuit. laughing)
Plus nesomnul și Prozacul, plus efectul Tarotului colegei, că-mi citise cu o zi în urmă în cărți. Toate astea mi-au schimbat percepția lucrurilor. Am început să văd totul în cu totul altă lumină, Blackanne. happy

| blackann a răspuns (pentru Parakeets):

O lumina tot intunecata daca zici ca n-ai chef de sex

Fy!

M-am săturat de rasa voastră Blackanne.
Numai s** aveti în cap, voi bărbații.
Sper să vă ia răxboiul.

Sau ia stai așa, tu nu ești cumva vreun loverboy pe aici sau vreun discipol de a lui Lucifer?
Prea te chinui să ispitești virginele cu se*ul tău laughing)
Sper să nu aud că ai răpit pe cineva de pe această platformă.
Că te blestem iar. happy
Am devenit chiar expertă în ale blestemelor. happy
Vezi ce faci fetelor pe aici, că sunt cu ochii pe tine. Nu scapi Blackanne.

Ce fete, ba, Patricio? ca n am eu nevoie
mai ales de pe TPU rolling on the floor ar fi culmea

esti virgina?

Nu m-ar mira să fii tu ciudatul de care o zis Pufi a mea. laughing)

Nu mai zic nimic. E secret totul. laughing) Clasat în mintea ei și a mea. Nici ea, dar nici eu nu am reușit să mai dorm normal, după ce am auzit ce fantezii au unii pe aici.
Și pedofilia deja mi se pare ceva "normalitate" în secolul 21. Chiar și zoofilia. Dar să mai vrei găini moarte și dracu știe ce mai mi-a zis, că deja mi se zbârlise părul pe mine, n-am mai ținut socoteala la câte fantezii o avut acel turbat. laughing)

Zic și eu, deci Blackanne. Să nu gii tu acela. Un dubios plin de fantezii morbide. laughing)

Oare să țin telefonul pe aproape? laughing) Mai și ziceai că ești din orașul vecin mie. Noroc că nu am prea mai ieșit noaptea pe afară. Ș-așa în vară până să plec la TM mă urmărea un dubios prin parc, noapte de noapte, l-am zărit trecând pe lângă mine cu țigara în gură și dându-mi cel mai ciuuudat feeling. Nimeni nu a reușit să-mi dea ub feel așa de dubios ca tipul ăla. Zici că era un Dhamer reîncarnat, dar mai pitic și mai dubios decât Dhamer. Nici măcar nu era prea frumușel ca Dhamer, dacă era așa, săream eu pe el. laughing)
Sper să nu fi fost tot vreun dubios de pe TPU. Am cam expus multe pe aici.
Cine știe ce dubioși, și din orașul meu, si-or face veacul pe aici.
Noroc că de când am venit de la TM am căzut într-o pasă proastă și am zăcut și nu am mai făcut escapade nocturne. Că mi-am cam pus pielea la bătaie. laughing)

Deci sper că nu ești tu dubiosul, că voi pune 5 blesteme atunci pe tine, Blackanne.winking

Și pentru tine nu mai sunt. Și pentru nimeni. Luați-vă gândul.
M-am jucat cu jucăriile mele până le-am aruncat, s-au stricat, deci nu mai sunt "thevirgingirl" laughing)

Ba, eu am doar contul asta si atat, de ce mi-as face mai multe?
am fost blocat din cauza ta mult timp si nici macar atunci nu mi-am facut alt cont.
asa ca nu ma mai confunda cu sierra, pufi, dracula si mai stiu eu cine.
blackann e doar 1.

Www :)))
Nici acum nu ai uitat?
A trecut destul de mult timp. Aproape un an, apropo.

Anul trecut pe vremea asta mă agresai psihologic, Blackanne.;) Nu mai da vina pe alții pentru vina ta și asumăți-o. Ce naiba, doar te dădeai mare bărbat pe aici. Realizat.;) Mi-e greu să cred că tipul ăsta care te lăudai că ești, dă vina pe alții ca un copil.
Tu m-ai agresat. Păcat că mi-am dezactivat contul vechi, dar oricum a rămas al tău, așa că, aici undeva încă a rămas dovada că tu m-ai agresat psihologic pe aici. Și chiar ai fost usturător cu glumițele tale. :)))
Deci TPU-ul, doar și-a făcut treaba, man.

| LaviniuA a răspuns:

Hmm nu imi e prea clara imaginea laughing
Scarita aia verticala pe care se urca salvamarii? Preobabil vreo iluzie optica de la lumina si mare?
Am asistat la rasarit de vreo 2 ori in viata, nefiind matinala si eram pe plaja.
Apropo, esti la mare? happy Imi place foarte mult la mareee

| Parakeets explică (pentru LaviniuA):

Da, fix de acea scăriță vorbesc și da, am fost. happy
Și da, chiar am simțit ca și cum ar fi pe bune, la fiecare 10 secunde, simțeam cum Pământul se învârte și chiar cum soarele se plimbă de la un punct la altul. laughing)
Dar cred că a fost doar iluzie optică, da, de la 2 zile de nesomn.

Întrebări similare