Probabil ai fumat ceva papadie, ori ai stat la soare si tea batut prea mult in cap
Hmm nu imi e prea clara imaginea
Scarita aia verticala pe care se urca salvamarii? Preobabil vreo iluzie optica de la lumina si mare?
Am asistat la rasarit de vreo 2 ori in viata, nefiind matinala si eram pe plaja.
Apropo, esti la mare? Imi place foarte mult la mareee
Nu-si modifica soarele traiectoria, ci tu, fiindca ti-ai afectat vederea, cand te-ai uitat direct la soare!
Eu am băut doar suc în vacanța asta. Iar de fumat, mi-o luat amiga doar un Vipe și și ăla fără nicotină și cu aromă de Cola. )
Deci nu e asta. Iar soarele, în septembrie nu mai avea chiar așa de multă putere.
Cel mult poate fi de la Prozac și de la faptul că nu am dormit vreo 2 zile. ) Oricum și Soarele avea parcă culoarea mov în loc de galben și efectiv simțeam la fiecare 10 secunde, cum Planeta se rotea. ) O fost un sentiment ciuuudățel. )
Doar apă și suc, domnule Darrio ) dar nu mai dormisem de vreo 2 nopți. Și efectiv am simțit cum la fiecare 10 secunde, Planeta se rotește.
Ooo ) Blackanne, acolo nu fumasem nimic. Doar am văzut cu ochii mei cum Pământul se învârte în jurul Soarelui sau era invers?!
Mă rog, dar acolo la mare jur că am văzut cum Planeta se rotea.
Am ieșit din spectrul obișnuit. )
Plus nesomnul și Prozacul, plus efectul Tarotului colegei, că-mi citise cu o zi în urmă în cărți. Toate astea mi-au schimbat percepția lucrurilor. Am început să văd totul în cu totul altă lumină, Blackanne.
Fy!
M-am săturat de rasa voastră Blackanne.
Numai s** aveti în cap, voi bărbații.
Sper să vă ia răxboiul.
Sau ia stai așa, tu nu ești cumva vreun loverboy pe aici sau vreun discipol de a lui Lucifer?
Prea te chinui să ispitești virginele cu se*ul tău )
Sper să nu aud că ai răpit pe cineva de pe această platformă.
Că te blestem iar.
Am devenit chiar expertă în ale blestemelor.
Vezi ce faci fetelor pe aici, că sunt cu ochii pe tine. Nu scapi Blackanne.
Nu m-ar mira să fii tu ciudatul de care o zis Pufi a mea. )
Nu mai zic nimic. E secret totul. ) Clasat în mintea ei și a mea. Nici ea, dar nici eu nu am reușit să mai dorm normal, după ce am auzit ce fantezii au unii pe aici.
Și pedofilia deja mi se pare ceva "normalitate" în secolul 21. Chiar și zoofilia. Dar să mai vrei găini moarte și dracu știe ce mai mi-a zis, că deja mi se zbârlise părul pe mine, n-am mai ținut socoteala la câte fantezii o avut acel turbat. )
Zic și eu, deci Blackanne. Să nu gii tu acela. Un dubios plin de fantezii morbide. )
Oare să țin telefonul pe aproape? ) Mai și ziceai că ești din orașul vecin mie. Noroc că nu am prea mai ieșit noaptea pe afară. Ș-așa în vară până să plec la TM mă urmărea un dubios prin parc, noapte de noapte, l-am zărit trecând pe lângă mine cu țigara în gură și dându-mi cel mai ciuuudat feeling. Nimeni nu a reușit să-mi dea ub feel așa de dubios ca tipul ăla. Zici că era un Dhamer reîncarnat, dar mai pitic și mai dubios decât Dhamer. Nici măcar nu era prea frumușel ca Dhamer, dacă era așa, săream eu pe el. )
Sper să nu fi fost tot vreun dubios de pe TPU. Am cam expus multe pe aici.
Cine știe ce dubioși, și din orașul meu, si-or face veacul pe aici.
Noroc că de când am venit de la TM am căzut într-o pasă proastă și am zăcut și nu am mai făcut escapade nocturne. Că mi-am cam pus pielea la bătaie. )
Deci sper că nu ești tu dubiosul, că voi pune 5 blesteme atunci pe tine, Blackanne.
Și pentru tine nu mai sunt. Și pentru nimeni. Luați-vă gândul.
M-am jucat cu jucăriile mele până le-am aruncat, s-au stricat, deci nu mai sunt "thevirgingirl" )
Www :)))
Nici acum nu ai uitat?
A trecut destul de mult timp. Aproape un an, apropo.
Anul trecut pe vremea asta mă agresai psihologic, Blackanne.;) Nu mai da vina pe alții pentru vina ta și asumăți-o. Ce naiba, doar te dădeai mare bărbat pe aici. Realizat.;) Mi-e greu să cred că tipul ăsta care te lăudai că ești, dă vina pe alții ca un copil.
Tu m-ai agresat. Păcat că mi-am dezactivat contul vechi, dar oricum a rămas al tău, așa că, aici undeva încă a rămas dovada că tu m-ai agresat psihologic pe aici. Și chiar ai fost usturător cu glumițele tale. :)))
Deci TPU-ul, doar și-a făcut treaba, man.