| xXPandaXx a întrebat:

Hei all..am o rugăminte mare... well vă puteţi da vă rog cu părerea ce poate însemna visul pe care o să vi-l povestesc? M-ar ajuta puțin..am rămas cand of traumatizată deși e mai banal.
Mokai, deci în ultima vreme am început să visez aceeași 'persoană' şi mă sperii rău. De obicei nu mă sperie mai nimic și mulți au rămaşi surprinși. Deci eram în vis la laptop și vorbeam cu o prietenă apropiată pe skype și stăteam și la cameră. Deodată mă uit spre ușă și văd în geamul ei aceeași persoană. Asemănarea e izbitoare cu cel dim Saw, doar că eu nu am văzut seria. Un individ cu mască albă care ranjește și tine îndreptat spre mine un telefon, înregistrându-mă. Încep să țip rău și cad exact cu fața spre el. Până acum stătea nemișcat, doar că de data asta l-am văzut rânjind. mișcându-se. Pot să spun că am început să plâng foarte rău. știu pare banal, dar să ți se întâmple fără să știi că e un vis, te cam marchează...

5 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Visele nu înseamnă nimic. Nimic "prevestitor" adică. Astea-s superstiţii ieftine. Nu te mai uita la filme horror.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Stai prea tarziu cu prietena ta la chat si ti-ai dereglat ritmul normal al somnului, de aici au aparut si cosmarurile. Incearca sa te culci cel tarziu la ora 22:00 si sa te trezesti dimineata la ora 6:00 sau 7:00. Ai sa vezi ca ''problemele'' vor disparea de la sine. Daca nu schimbi nimic la regimul ta de somn vor aparea probleme de anxietate (frica, panica, fobii) inclusiv in timpul zilei.

| xXPandaXx explică:

#Gizaz Nu am mai vazut de mult filme horror si nu are treabă ..nu am văzut niciun film cu cineva care purta mască. Poate or fi superstiții, dar când același personaj apare tot mai des, e imposibil să fie doar o superstiție.

| xXPandaXx explică:

#IzvorulDeIntelepciune ideea e ca nu stau tarziu sa vorbesc cu ea. Ma culc devreme ce-i drept, dar intr-adevar am probleme cu somnul. Mersi, o sa incerc sa fac asta, insa e ciudat cum acelasi personaj apare continuu.

| Gizăz a răspuns (pentru xXPandaXx):

Păi de unde ştiai că semăna cu ăla din Saw? laughing Chiar dacă nu ai văzut filmele, ceva secvenţe/poze ai văzut. E suficient să-ţi creeze o stare aparte dacă eşti un om mai sensibil.

Nu există vise prevestitoare. Nu e nimic care să indice spre aşa ceva şi s-au făcut sute de studii pe subiectul ăsta. Atât psihologice şi psihiatrice cât şi neurologice. Dacă tu crezi că ceva e real, nu înseamnă că e doar pentru că tu crezi asta.