| Mario1994 a întrebat:

Hei. Am avut mereu probleme cu mama, am avut numai suparari, ma stresam mult. Uneori am dureri mari de cap, am avut tensiune mare, azi mi-e rau, nu am pofta de mancare. Nu ma mai recunosc. Mama incearca ca sa innebunesc, mama urla la mine, ma injura, ma barfeste la vecini. Ma doare asta! A luat-o razna. S-a schimbat in femeie rea. De ce sunt asa mamele?

6 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Sigur nu ai făcut ceva (intenționat sau nu) care sa o deranjeze?!
Nu toate mamele sunt asa. Ma rog, majoritatea nu sunt.
Știu pe una care își vorbea de rău băiatul fiindcă ridica tonul și vorbea urat atunci când era întrebat de școală, note etc.

| Mario1994 explică (pentru Catrice):

Nu am facut nimic.

| Catrice a răspuns (pentru Mario1994):

Dintotdeauna se purta asa sau recent a început?
De ce nu discuți problema cu tatăl tău sau bunicii sau oricare alta ruda care ar putea discuta cu ea și eventual, dacă nu mai poti/vrei sa stai cu ea sa obțină altcineva tutela.

| NeaNicu78 a răspuns:

Nu te gândi așa departe, dacă mama ta are niste probleme pe care nu ți le-a dezvăluit și împreună cu micile scântei ( poate din greșeală )create de tine ea nu își mai poate stăpâni emoțiile și reacțiile și așa se cearta cu tine, sau poate provoci anumite lucruri pe care nu le conștientizezi, dar cel mai bine calcăți pe mândrie și discutati împreună, spuneți-va ofurile și durerile și ajungeți la un numitor comun, aveți grijă de voi și multă sănătate.

| Bondarel99 a răspuns:

Ori tu o superi foarte tare ori e frustrata si nu are pe cine sa isi verse nervii in afara de tine.
De multe ori mamele isi sacrifica viata pentru un copil apoi ajung sa ii reproseze asta si sa nu il mai sufere. Daca stii ca este o astfel de situatie la voi probabil de aia...

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!