Eu nu l-aș prăji, e destul de gras și așa...
Poți să faci paste cu ton.
O conservă este deja o mâncare gătită, preparată termic.
O poți adăuga la o salată.
Mai poți să faci un ou bătut și să adaugi la omleta respectivă bucăți de pește fără sos.
Mai poți face un borș de legume, iar când e gata să adaufi bucățile de pește în el.
Poți să le pui garnitură la o pizza.
Nu am timp de chiftele, trebuie sa fac ceva rapid si consistent cat de cat, iar in salate la fel nu imi place si nici nu e consistenta
Eu mananc conserve de ton (bucatele mai mari, fara bulion), cu multa ceapa si boabe de porumb fiert.
Eu nu prea mananc conserve de peste dar cand mananc:
-daca e in sos de rosii mananc asa pur si simplu, cu paine
-daca e in ulei sau in apa fac ori salata cu peste, putina maioneza (de casa) si ceapa (asta e preferata mea) sau salata cu peste, avocado, ceapa, zeama de lamaie.
Stiu ca e foarte populara salata aia cu ton, salata verde, porumb, ceapa dar mie nu imi place deloc...