Te place, simte atractie fata de tine sau e curios in privinta ta si ar vrea sa te cunoasca.Eu de multe, chiar si cand merg pe strada obisnuiesc sa ma uit in ochii fetelor/femeilor si ma intreb ce fel de fata/femeie e, cum ar fi sa o cunosc, ce se ascunde in spatele acelei priviri, la ce se gandeste.Personal sunt intrigat de ce se intampla in mintea femeilor, imi face placere sa cunosc noi fete/femei pentru-ca fiecare e diferita prin felul ei unic de a fi.pa
Inseamna ca e atras de tine, nu neaparat ca te place. Daca vrei sa afli asta fa-i ochi dulci si asteapta sa vezi ce se intampla. Daca te grabesti il poti intreba direct.
Bafta! (:
Multumesc la toti dar...cand trece pe langa mine (la scoala pe coridor, la patinoar)nu stiu...se uita mult la mine pana cand trece de mine
Hi Nu inseamna neaparat ca te place:p se poate uita din diferite motive :
-Ii se pare persoana cunoscuta si se uita insistent, iar cand se aproprie termina cu privirile insistente pentru ca si-a dat seama cine e.
-Poate te cunoaste de undeva, ar vrea sa te salute si nu stie cum sa o faca:p
P. S-->Sunt multe lucrui nu trebuie sa te gandesti ca daca un baiat s-a uitat mai ciudat la tine inseamna neaparat ca te place.
Puss`:*