Păi chiar asta trebuie să faci - trimiți pe mail scanate chitanța și o.p.-ul de la bancă, de când ai trimis banii.
Cum adică ai plătit șederea? Timp de 4 luni ai stat fără acte, adică anmeldungul sau asigurarea medicala? Ori nu ai fost înscrisă la Steuer ca sa plătești impozit și ți-a venit acum, în orice caz, trimite un email cu dovada ca ai plătit deja acea suma, dar de la ce institutie ai primit ordinul de plata ca eu nu am auzit niciodată de asa ceva, sa plătești șederea. Ești sigura ca nu ai fost păcălita?
Nu am fost pacalita. Nu intru in detalii. Insa, eu voiam sa stiu de ce nu au ajuns banii. Am stat trei saptamani acolo. Long story. Oricum. Le voi trimite pe email toate documentele.
E singurilul lucru pe care îl pirltu face. Le trimiti dovada de plata. Posibil ca in contul lor sa apară mai tarziu tranzactia
Atunci poate ca s-au rătăcit pe undeva banii. Sau poate s-a trimis dintr-o eroare acea instiintare ca ai încă de plătit, desi e vorba de Germania si e greu de crezut.
De ce spui asta? E ceva in neregula cu sistemul bancar din tara asta?
Si in cazul in care s-au ratacit, ce ramane de facut?
Da, sper ca ai pastrat the Receipt de la banca prin care U made the payment. Asta se intampla adesea in Lumea Apusului. Trimmte la ei copie a Receipt,(nu noriginalul) si le spune ca ai plait deja factura in data de. But sper ca ai rezolvat... U are Smart Girl!
Trimite-le chitanta de la banca unde ai facut plata si trimite-le pe adresa care este scrisa pe plic sau pe factura de plata ori pe e-mail. Se mai intampla astfel de greseli sa trimita de 2 ori.
Am trimis-o, saptamana aceasta si mi-au spus ca au ajuns banii, a fost o eroare. Si-au cerut scuze, evident. Am rezolvat.
Constantin200787 întreabă: