| Covrigel62728 a întrebat:

Hei am un cont nou pe wattpad "CovrigelLover" si ma gandeam sa aruncati un ochisor la cartea cu" Replici din Teen Wolf" p.s: vreau pareri despre carte.

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Mi se pare una din cărțile alea neinteresante la care nici nu merită să te uiți căci numele îți zice deja totul. Nu te îngrijora, sunt multe de genul pe Wattpad. E bine că se cam ajunge ca înainte de perioada Junimii(nu aia de pă Facebook), oamenii sunt încurajați să scrie indiferent de nontalentul lor.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru T0T):

Mai! De ce descurajezi covrigelul? Vrea sa scrie? go on! dar nu ii taia aripile, cu timpul se poate perfectiona.
Iar principiul acela era valabil in contextul in care literatura romana consta doar in cateva scrieri religioase si traduceri in mare parte, de aceea Heliade Radulescu sustine ca nu e vremea de critica ci de scris (nu conteaza ce, atat timp cat faci). big grin

| T0T a răspuns (pentru justanotheruser99):

Doar te dai mare iar eu doar i-am spus că genul de carte mi se pare neinteresant. Covrigelul? laughing

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Aa, acum am văzut numele laughing Noua interfață nu mai pune atâta accent pe nume. Oricum îmi place mult.

Modestia nu e punctul meu forte laughing Am o cultura generala destul de vasta, deci de ce sa nu profit de ea? laughing
Da, poate pare neinteresant fiind doar inceputul, insa cu timpul se mai poate lucra. Da, CovrigelLover laughing

Fetele deștepte mă... îmi creează o stare euforică.

Euforica? laughing Nu mai spune.

Daa. Ok, nu mai spun.

Eu sunt euforica dupa 2 calmante. laughing