Parerea mea este ca e diferenta foarte mare de varsta intre voi sh daca el zice ca tine la tine inseamna ca atunci cand ai fi imi mare pl 16-17 ani o sa vrea sa stea cu tine dar in atata timp se pot intampla multe...
eu zic sa stai cat mai departe de el si sa-l lasi in pace pentru o perioada
Ce urât priveşti băieţii, loli. dacă e dragoste cât de cât profundă, se poate. Am o prietenă de 14 ani care e cu unul de 22, iar acesta nu i-a cerut niciodată sex sau altceva, doar atunci când va fi ea pregătită...
Oricum, clarifică lucrurile cu el... dar nu te avânta prea tare
Eu zic sa uiti de el, pana la urma ce te'ai face daca ai fii cu el? V-ati pupa de 2 ori, v-ati imbratisa si pe-orma el si-ar da arama pe fata ca doar o sa aiba nevoie de sex. Chiar o sa aiba nevoie, asa sunt baietii. Mai sunt si altii, uita-te in jurul tau sa vezi cati sunt, gasesti altul de varsta ta care o sa iti placa si o sa poti sa fii si cu el. Tipul asta nici macar nu vrea sa fie cu tine, si el stie ca nu e bine... Gaseste-ti altul!
Eu zic sa uiti de el, pana la urma ce te'ai face daca ai fii cu el? V-ati pupa de 2 ori, v-ati imbratisa si pe-orma el si-ar da arama pe fata ca doar o sa aiba nevoie de sex. Chiar o sa aiba nevoie, asa sunt baietii. Mai sunt si altii, uita-te in jurul tau sa vezi cati sunt, gasesti altul de varsta ta care o sa iti placa si o sa poti sa fii si cu el. Tipul asta nici macar nu vrea sa fie cu tine, si el stie ca nu e bine, poate chiar isi bate joc de tine daca nu iti spune nici macar buna... Gaseste-ti altul!