| meee a întrebat:

Hei.as vrea si eu un sfat.Eu am 14 ani. el are 19.eu il plac si tin la el f f mult.Si mi. a spus ca si el tine la mine, dar sunt destul de mica si nu suntem impreuna. Din pacate. Dar vorbim in fiecare zi prin sms si cand mai vin pe strada pe la el nu vorbim mai deloc.ma uit la el, etc.
Ma rog.Adica nu e genu' de baiat care sa imi ceara ceea ce cer baietii de varsta lui. Mi. a spus direct ca sunt destul de mica pentru el. da' a continuat sa vorbeasca cu mine.Sunt multe de spus. Dar chiar nu stiu ce sa fac si el e f f de treaba, si a zis ca a inceput sa tina la mine. dar sa nu tina degeaba.sad. Imi zice si mie cineva ce ar trebui sa fac? Fiindca il iubesc si tin la el foarte mult...

Răspuns Câştigător
| alexandra_3253 a răspuns:

Parerea mea este ca e diferenta foarte mare de varsta intre voi sh daca el zice ca tine la tine inseamna ca atunci cand ai fi imi mare pl 16-17 ani o sa vrea sa stea cu tine dar in atata timp se pot intampla multe...
eu zic sa stai cat mai departe de el si sa-l lasi in pace pentru o perioada

5 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Fa ce crezi ca e bine pentru tinehappy

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Ce urât priveşti băieţii, loli. dacă e dragoste cât de cât profundă, se poate. Am o prietenă de 14 ani care e cu unul de 22, iar acesta nu i-a cerut niciodată sex sau altceva, doar atunci când va fi ea pregătită...
Oricum, clarifică lucrurile cu el... dar nu te avânta prea tare

| ☼loli☼ a răspuns:

Eu zic sa uiti de el, pana la urma ce te'ai face daca ai fii cu el? V-ati pupa de 2 ori, v-ati imbratisa si pe-orma el si-ar da arama pe fata ca doar o sa aiba nevoie de sex. Chiar o sa aiba nevoie, asa sunt baietii. Mai sunt si altii, uita-te in jurul tau sa vezi cati sunt, gasesti altul de varsta ta care o sa iti placa si o sa poti sa fii si cu el. Tipul asta nici macar nu vrea sa fie cu tine, si el stie ca nu e bine... Gaseste-ti altul!

| ☼loli☼ a răspuns:

Eu zic sa uiti de el, pana la urma ce te'ai face daca ai fii cu el? V-ati pupa de 2 ori, v-ati imbratisa si pe-orma el si-ar da arama pe fata ca doar o sa aiba nevoie de sex. Chiar o sa aiba nevoie, asa sunt baietii. Mai sunt si altii, uita-te in jurul tau sa vezi cati sunt, gasesti altul de varsta ta care o sa iti placa si o sa poti sa fii si cu el. Tipul asta nici macar nu vrea sa fie cu tine, si el stie ca nu e bine, poate chiar isi bate joc de tine daca nu iti spune nici macar buna... Gaseste-ti altul!

| meee explică:

Mersi pentru raspunsuri happy