anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei.
Aveți idee de un site sau orice altceva pentru a comunica cu oameni noi?
Sunt din București, aici e focar de infecție cu corona și prefer să stau în casă.
Nu sunt antisocial sau ceva, dar am tot vorbit cu prietenii mei, ne mai jucăm pe pc sau chestii de astea, dar tot mă plictisesc.
De obicei ieșeam afară cu ei, dar fiind virusul ăsta nu vreau să am probleme.

Răspuns Câştigător
| Catrice a răspuns:

Vezi ca ala îți dă kick și ban dacă nu faci ca el.
Poți încerca pe Facebook sa începi sa vorbești cu lume cu care n-ai mai vorbit de mult.

| Mosotti a răspuns (pentru Catrice):

CIne da click si ban deca nu faci ca el si unde?

| Catrice a răspuns (pentru Mosotti):

Ray pe discordu' lui

Mnu, eu am intrat de n ori si e okey, si sunt destui acolo care converseaza, nu mi-a dat ban niciodata, dar sigur, am vorbit omeneste, nu am incalcat regulile. Si nu a dat ban la nici unul care a vb omeneste, si sunt de peste 2 luni pe acolo, e okey. Poate sa intre daca vrea acolo. Sigur ca daca injura, insulta, va lua ban, dar asta este normal.
Daca nu vedeam, nu ziceam, dar personal zic ce este.

...eu am stat cred ca o ora habar n-am am zis bună și mai târziu eram banata

O fi fost, sa cine stie, o mai fi unu la butoane acolo, cine stie. Sunt si fete acolo si nu au probleme, si stau de mult, de aia ma mir.

Nu nu, am aflat, trebuie validat contul, nu esti banata (nu avea cum sa fi banata aiurea), dar na, nu stiai. Mi se pare ca aveam si eu problema asta la inceput, dar am uitat.

...glumești nu? Tu crezi ca mi-am făcut cont numa' ca sa intru pe discordu' lu' ala de ma ignora de luni bune? Plus ca nici măcar nu știam ca era a lui când altcineva dăduse link.

Mda, aia e, ziceam asa ca idee doar, ca nu erai banata. Ca te ignora e altceva, dar eu nu am intrat acolo doar sa discut numai cu el, mai vb si cu el dar nu numai.

Mai, nu pot accesa serverul ca scrie că sunt banata. Punct.

Ai userul wonderworld? Sau zi useru sa vad eu

Mda, asa cum am zis, era o problema tehnica, nu erai pe lista de ban, s-a rezolvat, asa apare si la decodorul meu de la TV, desi am timpul setat bine, zice "timpul nu e setat bine". De multe ori apare normal, dar uneori apare ceva dar nu e asa. Se mai intampla.

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca vrei poti intra aici https://discord.gg/4qbQxCM e un chat de socializare, pe langa asta mai exista Romania chat daca ai mirc, in rest mai exista tinder

| RAY a răspuns:

InYourMind sa imi dovedesti tu mie ca am facut eu asa ceva cu tine,plus ca am scris si alte alternative,poate merge la o librarie sa cunoasca pers noi, citeste o carte, prin parcuri, sa faca un sport, sa se informeze

| RAY a răspuns:

InYourMind nu este banat nici un user cu usernamele tau

| Mosotti a răspuns:

Softpedia forum de exemplu (aici e multa activitate in nenumarate domenii ca si aici, doar ca acolo nu-s preponderent adolescenti ca aici), roportal forum. Si aici poti vb cu oameni noi ca-s foarte multi, deci ai unde.

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Sofepedia,TPU nu sunt retele de socializare sunt doar de pus intrebari si de dat raspunsuri atat

| Catrice a răspuns:

Ray drăguțe, rolling on the floor hai ca am ras
Unde ai scris tu în răspunsul ala de un rand toate astea laughing
Și cum să-ți dovedesc dacă nu pot accesa link-ul ca am block?