Vezi ca ala îți dă kick și ban dacă nu faci ca el.
Poți încerca pe Facebook sa începi sa vorbești cu lume cu care n-ai mai vorbit de mult.
Daca vrei poti intra aici https://discord.gg/4qbQxCM e un chat de socializare, pe langa asta mai exista Romania chat daca ai mirc, in rest mai exista tinder
InYourMind sa imi dovedesti tu mie ca am facut eu asa ceva cu tine,plus ca am scris si alte alternative,poate merge la o librarie sa cunoasca pers noi, citeste o carte, prin parcuri, sa faca un sport, sa se informeze
Ray drăguțe, hai ca am ras
Unde ai scris tu în răspunsul ala de un rand toate astea
Și cum să-ți dovedesc dacă nu pot accesa link-ul ca am block?
Softpedia forum de exemplu (aici e multa activitate in nenumarate domenii ca si aici, doar ca acolo nu-s preponderent adolescenti ca aici), roportal forum. Si aici poti vb cu oameni noi ca-s foarte multi, deci ai unde.
Mnu, eu am intrat de n ori si e okey, si sunt destui acolo care converseaza, nu mi-a dat ban niciodata, dar sigur, am vorbit omeneste, nu am incalcat regulile. Si nu a dat ban la nici unul care a vb omeneste, si sunt de peste 2 luni pe acolo, e okey. Poate sa intre daca vrea acolo. Sigur ca daca injura, insulta, va lua ban, dar asta este normal.
Daca nu vedeam, nu ziceam, dar personal zic ce este.