Bună!
@Maidanezul, înţeleg că eşti un copil frustrat.E normal să te chinuie imaginaţia,dar ar trebui să te potolesti şi să te rezumi la a da sfaturi folositoare, nu baliverne.
@xJelliSkittles, aţi putea picta un peisaj, un portret al unui fizician(poate mai multe) sau nişte citate interesante.
@AutumnalFeelings
@Maidanezul, înţeleg că eşti un copil frustrat.E normal să te chinuie imaginaţia, dar ar trebui să te potolesti şi să te rezumi la a da sfaturi folositoare, nu baliverne.
@Domnul Maidanez Raspunde --->@AutumnalFeelings
Ce ai patit,?
Mda.Frumos... ai modificat toate raspunsurile.
Poate ar trebui sa va sfatuiti si cu Profesorul de Fizica sa va dea niste idei asa cred ca ar fi cel mai bine
Bafta si sa arate laboratorul frumos si voi sa va tineti de carte
De ce nu te apuci de scris romane SF? Cred ca e singurul lucru la care te duce capu... la aberatii!
Ah,parca nu te coborai la mintea mea.La felul in care mi-ai raspuns tocmai ai facut-o!
Am inteles ca este laborator de Fizica deci bine ar fi sa nu se piarda din tematica laboratorului.Eu as propune un loc si pentru Henri Coanda
Mai respira!
Nu am nevoie de funda
Multam
Buna
Ce ai zice de peisajul frumos al toamnei? Pueti sa va pictati fiecare portret, sau chiar un loc in care sa faceti numai grafica", care s`ar putea numi,, Coltul negru"
Cred ca ar fi frumos, puteti desena un peisaj amuzant cu fructe si multe lucruri, sau chiar pe foaie A3 sa desenatilaboratorul vostru de fizica adica clasa voastra, sau cum o vedeti voi pe diriga (portretul ei)
Sunt multe lucruri, poti picta ce vrei
Bafta!
Ollyshor întreabă: