anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Ce am putea picta pe pereti in clasa avand in vedere ca suntem a 9-a?
Diriga a spus sa ne gandim pana maine ca aduce pe cineva, dar nu avem niciunu idei.
P. S: Avem clasa in laboratorul de fizica! big grin

10 răspunsuri:
| IrinaIvashkov a răspuns:

Buna

Ce ai zice de peisajul frumos al toamnei? Pueti sa va pictati fiecare portret, sau chiar un loc in care sa faceti numai grafica", care s`ar putea numi,, Coltul negru" big grin
Cred ca ar fi frumos, puteti desena un peisaj amuzant cu fructe si multe lucruri, sau chiar pe foaie A3 sa desenatilaboratorul vostru de fizica adica clasa voastrabatting eyelashes, sau cum o vedeti voi pe diriga (portretul ei) big grin

Sunt multe lucruri, poti picta ce vrei

Bafta!

| Maidanezul a răspuns:

Poate ar trebui sa va sfatuiti si cu Profesorul de Fizica sa va dea niste idei asa cred ca ar fi cel mai bine
Bafta si sa arate laboratorul frumos si voi sa va tineti de carte

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Maidanezul):

De ce nu te apuci de scris romane SF? Cred ca e singurul lucru la care te duce capu... la aberatii!

anonim_4396

Ah,parca nu te coborai la mintea mea.La felul in care mi-ai raspuns tocmai ai facut-o!

| Maidanezul a răspuns (pentru anonim_4396):

Am inteles ca este laborator de Fizica deci bine ar fi sa nu se piarda din tematica laboratorului.Eu as propune un loc si pentru Henri Coanda

anonim_4396

Mai respira!winking

| Maidanezul a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am nevoie de funda
Multam

| Rockart a răspuns:

Bună!
@Maidanezul, înţeleg că eşti un copil frustrat.E normal să te chinuie imaginaţia,dar ar trebui să te potolesti şi să te rezumi la a da sfaturi folositoare, nu baliverne.

@xJelliSkittles, aţi putea picta un peisaj, un portret al unui fizician(poate mai multe) sau nişte citate interesante.

| Maidanezul a răspuns (pentru Rockart):

@AutumnalFeelings
@Maidanezul, înţeleg că eşti un copil frustrat.E normal să te chinuie imaginaţia, dar ar trebui să te potolesti şi să te rezumi la a da sfaturi folositoare, nu baliverne.
@Domnul Maidanez Raspunde --->@AutumnalFeelings
Ce ai patit,?

anonim_4396

Mda.Frumos... ai modificat toate raspunsurile.