Ah, unul dintre subiectele mele preferate. Well, Area 51 e activa, in ciuda zvonurilor cum ca nu ar fi. Ce se face acolo numai Dumnezeu stie. Cat despre faptul ca sunt ucisi, no idea, dar cu siguranta n-am auzit de nimeni care sa spuna ca lucreaza acolo.
Poate ca e o consiratie, dar din cit de multe lucrurid se cred si se vorbesc despre aceasta numatia ZONA 51, probabail.
Poate ca e o consiratie, dar din cit de multe lucrurid se cred si se vorbesc despre asa numita
ZONA 51, probabail.
Nu au cum sa fie omorati, primesc o suma de bani destul de mare ca sa mentina tacerea pe termen indefinit. Acolo cred ca omul tine legatura cu extraterestrii
Oh please, nu e deloc o conspiratie: "The United States Air Force facility commonly known as Area 51 is a remote detachment of Edwards Air Force Base, within the Nevada Test and Training Range."
Ce parere ai ca Sadoveanu era mason sau alti scriitori erau masoni, si altii poate nu existau v-ati gandit la asta.Eu am citit mult despre literatura si de unde a provenit plus multi oamnei au considerat ca anumite opere au fost copiate si furate deci nu se mai stie nimic, cei drept masinoii sigur erau pe atunci si la noi in tara.
Americanii sunt cei mai bastani in materie de lucruri ''interzise'', de acolo pleaca totul. S-ar zice ca, americanii si evreii lucreaza impreuna, cele mai tari natii de oameni, pana la urma. Area 51 cica ar fi o baza militara extraterestra, cu tehnologie si arme extraterestre, fac experimente si fel de fel de ciudatenii pe extraterestrii, un lucru complex, oricum.
anonim_4396 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: