| Mariacld a întrebat:

Hei. Daca am aproape 15 ani si înălțimea de 1, 53 o sa mai mai inalt? Mama cred ca are undeva la 1, 59, tata 1, 70, fratele meu tot cam 1, 70-1, 72...pana la ce varsta o sa ma mai inalt? Sau voi ramane la 1, 55 maxim? Mi-e frica...

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu știe nici măcar Domnul nostru Iisus Cristos răspunsul la această întrebare....ne putem doar de cu presupusul. Răspunsul dat cu presupusul e că depinde de cat de dezvoltat ești deja (maturizat), de cat sport faci, de ce sport faci, de alimentație. oricum la ce înălțimi au ai tai ...nu ai genetic sa fii prea înalt.

| MustarIute a răspuns:

Nu, îți zic eu că la 15 ani ai deja înălțimea formata doar daca ești înalt de fel crești in continuare
Nu vad de ce frica, sunt doar niste cm, cui ii pasa

| Mariacld explică (pentru MustarIute):

E foarte nasol ca fata, sa fii scunda. Nu iti gasesti niciodata haine... Cum e in cazul meu, vreau si eu sa imi iau niste pantaloni si nu pot pentru ca arata oribil pe mine. La mărime ma incadrez la 34(la grosime ca si cum) iar la lungime mi-ar trebui un 32, dar daca imi iau 32 de la solduri in sus nu ma incap, iar la pantlaonii de trening nici nu mai zic, arata oribil, chiar si cei de la copii

| Mariacld explică (pentru anonim_4396):

Da, de asta am dat si eu asa un reper genetic. As vrea sa am macar 1, 60 si ma intrebam daca mai sunt sanse sa trec de 1, 55 pentru ca de vorba asta "de la 14-15 ani cam asa ramai" dar totusi inca sper ca o sa ma mai inalt, si nu ma refer cu 1, 2 cm, macar acolo 6, 7...

| MustarIute a răspuns (pentru Mariacld):

Nu e adevărat! In primul rand toată lumea își modifică hainele că suntem foarte diferiti nu suntem toți ca in reviste
Daca ești fata mica esti super avantajată că poți scurta orice
Eu la 1.86 trebuie să îmi iau haine de la bărbați să le scurtez ca la femei nu găsesc haine pe mărimea mea și nu am de unde sa bag material de la mine...
Eu nu am un singur hanorac luat de la femei, toate sunt de bărbați am noroc că au început să poarte și ei culori roz mov
. As vrea sa iau haine de la copii
1.53 1.60 e același lucru
Adică eu de aici sus pentru mine tot ce e sub 165-170 e la fel Nu face nicio diferență
In fine! Te stresezi aiurea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mariacld):

Eu am crescut pana la 19 ani cam... poate pana la 20. Ceva de genul

Ce inaltime ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mariacld):

Aproape 180 cm

Oh, tare