| Parakeets a întrebat:

Hei!
Dacă am căzut iar într-o altă pasă proastă de doar dormit și stat în condițiile în care iau deja și tratament psihiatric, ce altceva spiritual, fizic, mental pot face, ca să mă ridic din pat?
Iar mă simt tristă din orice, aș asculta doar melodii triste și aș dormi.
Nu de alta, dar am un curs de făcut și trebuie să mă deplasez săptămânal la București și se apropie și titularizarea iar și eu am căzut iar într-o altă pasă.
După ultima criză nu mai mi-am putut reveni și iar mă speri să ies din casă, deoarece am impresia că vecinii au auzit și văzut criza mea și am observat că se și uită ciudat la mine.
Dar e musai să-mi revin, ce să fac?

Și mai sunteți pe aici oameni cu probleme psihiatrice/emoționale, care deși luați tratament psihiatric, simțiți că nu schimbă nimic acea pastilă? Sau doar eu simt asta?

Și eu tot nu pricep de ce doctor nu mi-a pus diagnostic de depresie dacă eu până la urmă trag de mine să fac lucruri și nu simt nevoia să mai fac nimic? I-am și spun clar să-mi dea pastile pentru energie, căci toată viața m-am luptat cu gena de melc și nu energie 0. Oare să schimb în final psihiatra?

7 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Citește ceva. Încearcă puterea prezentului a lui Eckhart Tolle, cred că te va ajuta.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai internet? Ai! Ce te opreste ca pana la schimbarea psihiatrului sa bagi ceaiuri si alimente demonstrate ca ajuta la psihic. Bine, fara excese, normal. Si desigur ca pe linga astea musai si vitamine. Ah, da, lasind psihiatrii, la un nutritionist ai fost?

| dullcat a răspuns:

Daca tu observi ca se uita ciudat inseamna ca te uiti insistent la vecini.Doar saluta si vezi-ti de drumul tau, nu are niciun sens sa iti imaginezi lucruri nasoale, considerand ca de-acum nici nu mai poti schimba trecutul.

| Parakeets explică (pentru GabiDumitrescu):

Sincer, am ajuns o dată și la nutriționist, dar nu m-am ținut de dieta ei. Nu e pentru mine dietele și programele. Chiar le detest.
Dar da, mâncare sănătoasă ar trebui să mănânc. Chiar recent am observat că simt nevoia de acru, de fructe, de chestii cât mai verzi. Atâta dulce m-a leșinat la propriu. Dar evident că de dulciurile astea păcătoase tot nu mă pot lăsa. laughing)

| Parakeets explică (pentru mastadont):

Deja am citit tot ce se putea citi. Însă pe asta nu am apucat să o citesc.
Ok, o să încerc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am auzit până acum de "gena de melc".
Dar e posibil să te lupte lenea-trândăvia.
Te poți motiva singură prin credința în Hristos,ceea ce in mod obișnuit nu ai face că nu ai chef,fă pentru Dumnezeu.
Nimic, dar nimic, nu te poate opri de exemplu acum să sari din pat și să faci câteva metanii.
Doar să nu amâni, așa te minți singură, și nu mai faci nimic.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Parakeets):

Asta cu "simt nevoia de" e o mega-timpenie! O aud din ce in ce mai des. La fel cum s-a stabilit stiintific ca ar fi bine sa dormim x ore la varsta y din cauzele z0 z1 si z2, la fel si dietele/programele. Poti sa mergi la un nutritionist si sa ii zici "Bai, nu vreau sa aud de brocoli, peste, si varza. Uite, astea sunt analizele mele la zi, now hit me with your best plan for my needs."