| Parakeets a întrebat:

Hei, dacă o amică a dat în cărțile de tarot și simt că s-a adeverit totul, ce pot face?

Chiar credeți că așa ceva poate fi adevărat?

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DeMicUnCălător a răspuns:

Dacă ar fi adevărat, Lumea ar fi plină de căștigători la loterie iar divorțurile n-ar mai exista, cu toți am alege bine din prima

| Parakeets explică (pentru UmbraDeVulpe):

Ba cred.

Și e adevărat.

S-a adeverit. happy

| Parakeets explică (pentru UmbraDeVulpe):

Da, e păcat, dar doar conform Ortodoxiei. happy

| dullcat a răspuns:

Nu, nu cred in astfel de lucruri.Cel mai probabil doar s-a nimerit sa existe asemanari si tu sa interpretezi ca fiind adevarat.

| Turbo223 a răspuns:

Acum ca tot ai zis ma apuc si eu sa dau in tarot. Mai fac bani nu de alta big grin

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Parakeets):

S-a adeverit pentru ca subconstientul tau a vrut sa se adevereasca si ti-ai trait viata dupa cum ti-a dictat-o el, in asa fel incat sa ajungi la ce a vrut vraciul sa-ti ghiceasca.

Nu e nimic mambojambo la mijloc. Nu exista vrajitorie, sau chestii de genul. Practic s-a adeverit pentru ca ai vrut tu sa se adevereasca involuntar, pentru ca ai crezut ca asta se va intampla. Mai sunt si rarele cazuri in care se intampla coincidente, dar aia tine de statistica.

| CleanHeart a răspuns:

Totul e energie si atragi si de asta se mai intampla dar si sa atragi nu e lucru usor ca altfel ne gandeam sa atragem bani si intr-o secunda picau din cer, cand atragi inseamna ca ai fost acolo trup si suflet conectat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai cred in așa ceva de multi ani. Consider o chestie primitivă, pentru creduli. No ofense.

| Parakeets explică (pentru Turbo223):

Really?! laughing) Chiar te ocupi cu așa ceva? laughing)

Ești bun/ă pe treaba asta? laughing)
Ai văzut vreodată și partea mai sucks (gen moartea) a cuiva?

| blackann a răspuns (pentru Parakeets):

Partea mai "sucks"? patricia....strikes again.